Hotel i Letojanni på Sicilien

Hotel Antares Olimpo Terrazze

Hotel Antares Hotel Antares Hotel Antares Hotel Antares Hotel Antares Eksempel på værelse på Hotel Antares Eksempel på værelse på Hotel Olimpo Eksempel på værelse på Hotel Olimpo Hotel Le Terrazze Hotel Le Terrazze Hotel Le Terrazze Hotel Le Terrazze Eksempel på værelse på Hotel Le Terrazze
 
Hotel Antares Olimpo Terrazze er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Antares Olimpo Terrazze er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Letojanni og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Hotel Antares Olimpo Terrazze får du meget hotel og udsigt for pengene. Du bor her på et hotel, der består af tre dele (Antares, Olimpo og Terrazze) som er forbundet med en kabelbane, der fører helt fra toppen ned til Letojanni by og efter få skridt er du på stranden ... men du kan også slappe af ved den ene pool eller deltage i aktiviteterne ved den anden pool. Er dette ikke nok, er der mange oplagte udflugter, som du kan tage med offentlig transport (Taormina, Castelmola, Catania) eller i bil (først og fremmest vulkanen Etna).

Hotel med mange valgmuligheder

Antares er den bygning, der ligger lavest på bjergskråningen, og som ligger tættest på stranden og byen. Ved Antares finder du også pool. Le Terrazze er bygningen mellem den laveste og den øverste del af hotellet - det nås ad kabelbane og her har alle værelser havudsigt samt egen terrasse. Olimpo er den øverste bygning, og herfra har du den mest panoramiske og bedste udsigt, stor pool, reception og restaurant. Kabelbanen forbinder alle tre bygninger, men du kan også ankomme til de tre forskellige bygninger i bil ved at tage vejen op ad bjerget.

To pool, børnepool, wellness center og endnu flere faciliteter

Her kan du vælge mellem to pools, enten på toppen eller nederst på skråningen. På toppen ved Hotel Olimpo findes den største pool, hvor der foregår forskellige aktiviteter i løbet af dagen. Nederst ved Hotel Antares er der endnu en pool med en mere stille stemning men dog stadig med en god udsigt. I den øverste bygning, Olimpo, finder du også et ret stort og veludstyret welness center med indendørs opvarmet pool (badehætte er her påkrævet - de kan købes på stedet), der med mulighed for tyrkisk bad, sauna, massage og skønhedsbehandlinger gør dit ophold endnu mere behageligt. I bygningen Olimpo finder du også restaurant, hvor en stor buffet med både varme og kolde retter og stor salatbuffet lokker - her kan du selv sammensætte din menu, som det passer dig. Værd at vide: wi-fi internetopkobling er muligt mod betaling.

Sandstrand og meget mere i Letojanni

Du bor her i Taorminas kommune, lige ved bydelen Mazzeo, som ligger helt nede ved vandet. Rent praktisk er du dog få skridt fra Letojanni og ikke lige ved Taormina, som du dog nemt kan nå med bus, hvis du ikke vil køre selv de 6 km, der adskiller dig fra denne verdensberømte by. Letojanni har dog sine fordele, som består især af en god og lang strand og et autentisk bymiljø med langt færre turister end i Taormina og dermed også færre souvenirforretninger. Det kan være, at du ikke finder menukort på engelsk på alle cafeér og at der råbes lidt mere på gaderne end i det fine centrum i Taormina ... og her må du vurdere, om det passer til din måde at rejse på. På hotellets strand og ved begge pools finder du parasoller og liggestole i rigeligt omfang, der tildeles efter først-til-mølle-princippet .

Hotel med norditalienske rødder

Hotellet ejes og bestyres af en hotelkæde, der stammer fra Gardasøen. Det var iværksætteren Germano Chincherini og hans finske kone, der for et par årtier siden designede og indrettede hotellet. Hotellet bærer præg af at tilhøre Parchotels-kæden så arkitekturen og tjenesterne på hotellet er nøje planlagt. Dette gælder også for restauranten, underholdningen ved poolen og receptionen. Personalet er dog hovedsageligt fra Sicilien, og du vil derfor møde den varme modtagelse og gæstfrihed, som præger Syditalien.

Vælg det værelse, der passer dig bedst

Alle værelserne er bekvemt indrettede, og du kan vælge at bo i netop den bygning, der passer til dine behov. I den nederste bygning bor du tættest på stranden, som ligger i gåafstand, men her har du ikke en lige så fin og bred udsigt, som i de øvrige bygninger. Vælg at bo mellembygningen (Le Terrazze), hvis du både vil have udsigt og egen stor terrasse; ved denne bygning er der ikke pool, og du vil derfor få mere rolige omgivelser, men vær opmærksom på, at du her skal tage kabelbanen, når du skal op til restauranten eller ned til stranden. Fra den øverste bygning (Olimpo) er udsigten endnu mere panoramisk og flot. Her skal du bo, hvis du vil have alle hotellets tjenester lige ved hånden: Pool, restaurant, wellness center, fitness room, reception, osv.

Alle værelserne er udstyrede med sat-tv, minibar, værdiboks, aircondition og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Du kan desuden vælge at booke et værelse med balkon eller terrasse samt havudsigt i alle tre bygninger, eller du kan vælge et af de billigere værelser uden balkon/terrasse, hvis du ikke regner med at være inde på dit værelse, andet end når du skal sove.

 
 
search map