Anmeldelser af Casa Totò

 
Casa Totò er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Totò er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Letojanni og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Totò

Læs personlige anmeldelser af Casa Totò som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Totò. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Tæt på stranden

Lejligheden på 2. sal levede fuldt op til beskrivelsen. Vær dog opmærksom på en del "trafik"støj. Det manglede et vejlskilt og et ikke-synligt husnummer gjorde det lidt vanskeligt at finde lejligheden. Meget, meget dejligt med 2 badeværelser, et klart plus med 2 teenagerpiger. Pænt og rent, men meget små håndklæder. Og der manglede en del service, f.eks. kaffekrus, vinglas og alm. køkkenredskaber (f.eks. brød- og køkkenknive, skærebrædt, grydeskeer, bordskånere m.v.)

Anbefaling til kommende gæster

Husk badesko til stranden p.g.a meget varme småsten og sten i vandkandten. Restauranten overfor lejligheden (på standsiden) kan varmt anbefales.

Casa Totò
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Totò
Treværelseslejlighed med 4 + 1 sovepladser (2. sal med balkon)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map