Feriebolig i Letojanni på Sicilien

Casa Totò

 
Casa Totò er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Totò er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Letojanni og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Totò ligger ud til strandpromenaden i Mazzeo, der egentlig hører under Taorminas kommune, men som i virkeligheden er direkte forbundet med byen Letojanni. Det er let at komme herfra til Taorminas centrum med den lokale bus, men man kan også vælge at tilbringe dagen på Mazzeo-stranden. I kort gåafstand fra huset er der både indkøbsmuligheder og spisesteder. Parkering sker på offentlige p-pladser neden for huset eller langs strandpromenaden.

Rummelige lejligheder tæt på stranden


Det er ikke på Casa Totò, at du får havudsigt, når du vågner om morgenen, trods nærheden til havet. Og det er ej heller her, at du vil finde en smuk indretning eller fine detaljer. Men hvis du leder efter en rummelig lejlighed, kort fra en god strand, så finder du her god plads til en familie på 4 eller 5 personer. Der er en lille elevator i huset. På øverste etage er der en fælles terrasse med havudsigt, hvor man kan solbade. Denne terrasse står til rådighed for alle gæsterne i ejendommen og den er stor nok til en familie, dog vil der blive lidt trangt, hvis alle ejendommens beboere beslutter sig for at opholde sig deroppe samtidig.

Læs mere om Casa Totò

Gode faciliteter


Alle lejlighederne råder over aircondition og fjernsyn, lejlighederne på 2. og 3. sal har balkon, dette gælder dog ikke for lejlighederne på første sal. Lejlighederne er forskelligt indrettet hvad angår farver og møblement, men fremstår generelt funktionelle og enkle i deres indretning.

Lejlighederne på Casa Totò

Treværelseslejlighed med 4 + 1 sovepladser (1. sal uden balkon)

Lejligheden ligger på første sal og råder over rummelig opholdsstue med køkkenhjørne samt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med fransk seng (halvanden soveplads). Denne lejlighed har ikke balkon, til gengæld er der to badeværelser med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 4 + 1 sovepladser (2. sal med balkon)

Lejligheden ligger på anden sal og råder over rummelig opholdsstue med køkkenhjørne samt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser. Fra både soveværelserne og fra stuen er der udgang til aflang balkon, der løber langs husets side.

Treværelseslejlighed med 4 + 1 sovepladser (3. sal med balkon)

Lejligheden ligger på tredje sal og råder over rummelig opholdsstue med køkkenhjørne samt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Fra både soveværelserne og fra stuen er der udgang til aflang balkon, der løber langs husets side.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Totò

Læs personlige anmeldelser af Casa Totò som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Totò. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Tæt på stranden

Lejligheden på 2. sal levede fuldt op til beskrivelsen. Vær dog opmærksom på en del "trafik"støj. Det manglede et vejlskilt og et ikke-synligt husnummer gjorde det lidt vanskeligt at finde lejligheden. Meget, meget dejligt med 2 badeværelser, et klart plus med 2 teenagerpiger. Pænt og rent, men meget små håndklæder. Og der manglede en del service, f.eks. kaffekrus, vinglas og alm. køkkenredskaber (f.eks. brød- og køkkenknive, skærebrædt, grydeskeer, bordskånere m.v.)

Læs mere
 
search map