Feriebolig i Ispica på Sicilien

Relais Torre Marabino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Torre Marabino ligger på et udsigtsted mellem Pozzallo og Ispica. Her valgte kong Frederik II at bygge et vagttårn som et led i hans berømte forsvarssystem, hvis formål var at sikre Siciliens kyster mod saracenernes angreb.

Et ganske særligt sted

Senere blev tårnet opkøbt med de omkringliggende jorde og tranformeret til en sommerresidens, hvor hertugfamilien Belmonte gav indlogering til deres gæster mens bønderne høstede korn og plukkede oliven. I dag tilhører tårnet gården Natura Iblea, som producerer fremragende økologiske vine (smag deres Moscato som vandt guldmedalje Moscato i 2009 på Vinitaly i Verona). På vejen op til tårnet vil du se flere drivhuse, hvor der dyrkes lækre økologiske grøntsager; er du interesseret i at besøge stedets egen vinkælder og smage deres vine, så er det også en mulighed.

Læs mere om Relais Torre Marabino

Masser af gastronomi i restauranten

Et kapitel for sig er gårdens restaurant, et spisested vi kan anbefale, uanset om du bor på stedet eller ej. God plads mellem bordene, hyggelig indretning og opmærksom, professionel betjening. To unge og dygtige kokke fortolker provinsens traditioner og skaber enestående smagkombinationer af egne økologiske råvarer: det er madkunst ! Restauranten er også åben for folk, der ikke bor på gården - mod bestilling - men det lille antal siddepladser gør at atmosfæren forbliver særdeles rolig og hyggelig.

Poolområde med vue mod havet

I haven ved tårnet er der et hjørne med legeplads, et flot bassin med vandmassage og tilhørende solterrasse hvor man kan nyde udsigten mod havet eller tårnets majestætiske skikkelse. Havens charme er dog de smukke oliventrræer af moresca typen, som er blevet plantet her for flere århundreder siden. På toppen af tårnet er der en stor terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten 360 grader rundt (men her er ikke liggestole).

Elegante værelser med historisk islæt

I tårnet er der 7 værelser i alt. Tre af dem har indgang i stueetagen direkte fra haven, og der er så højt til loftet, at der er blevet installeret hems, så værelserne kan huse op til 4 personer. De er ideelle for familier eller andre der ønsker direkte udgang til haven. De andre værelser ligger på første sal og er ligeledes rummelige for to eller tre gæster. Alle værelserne med undtagelse af ét på første sal har et lille tekøkken, hvor gæsterne selv kan lave en kop kaffe eller varme mælk til et barn - regn dog ikke med at kunne lave mere end det. Det eneste værelse der ikke er udstyret med tekøkken har til gengæld bedre udsigt fra vinduet. Alle værelserne er endvidere udstyrede med selvstændigt airconditionanlæg, satellitfjernsyn, internetforbindelse, minibar, værdiboks, telefon og eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Til sidst vores anbefaling: Dette sted er et paradis for livsnydere. Det skal dog ikke afskrække familier med børn, der vil bruge hele deres energi i haven, hvis de kan sidde pænt på restauranten og ikke springe i svømmebassinet.

Læs om lejlighederne på Relais Torre Marabino

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map