Agriturismo i Ispica på Sicilien

KInanto Bioresort

 
KInanto Bioresort er ikke tilgængelig i øjeblikket
KInanto Bioresort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ispica og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Kinanto Bioresort ligger på markerne mellem de flotte barokke bycentrum, er præger det sydøstlige del af øen.

Besøg de berømte – og de næste ukendte – barokbyerne i omegn

Herfra har du en kort køretur til Rosolini og Ispica, der ikke er lige så berømte som de øvrige barokke byer trods de begge har deres særpræg og et hyggeligt og stille centrum uden for mange kamera i hånden. I begge byer finder du hjemlige spisesteder, som nok aldrig vil blive til de mest fancy restauranter i omegn – der er flere stykker af dem især i Ragusa og Modica – men som altid vil servere den husmor madkunst, der vil bringe dig tilbage i en tid hvor opskrifterne var baseret på familiernes egen grøntsags og kødproduktion fra markerne og på hvad de selv kunne fange i havet.

Del med Antonella og Gioacchino lidenskab for Sicilien

Giacchino og Antonella er dine værter og din informationskilde under dit ophold på deres gård. Giacchino har arbejdet i mange år som ingeniør indenfor kvalitetskontrol for en stor hvidevarer producent. Antonella’s baggrund er bundet med stoffer og indretning. Begge ejernes viden og erfaring er blandet harmonisk sammen på Kinanto Bioesort, hvor betegnelse ”resort” skal tolkes som et velindrettet sted for livsnydere, der elsker rolighed og stemning.

Spektakulært pool område og intim have

Giacchino og Antonella har valgt at placere pool på bakken bagved huset. Fra baghaven er der en flot og bekvem trappe der går op til pool, der er omgivet af terrasser med græsplan, hvor du kan stille din liggestol hvor det passer dig bedst: under oliventræerne skygge eller midt i sol. Baghaven er en ren oase, hvor fuglenes sange er den eneste underholdning du vil finde. Her serveres den gode og rige morgenmad, hvor du kan få serveret alt hvad du begær ved at informere ejerparret om dine ønsker og vaner. Gioacchino vil sikkert tilbyde en af de hjemmelavede frugt- og grøntsagers saft som han er god til at tilberede med årstidens varer fra omegn.

Kvalitets ferieboliger md masser af plads

Værelserne og lejlighederne er virkeligt rummelige. Gioacchino har delt den oprindelige bygning i sektioner der går fra gulvet til taget og skabt indlogering som er smukke og komfortable. Den skønne indretning er vist Antonellas skyld, da hun har valgt meget lyse farver og naturlige stoffer, der danner en meget intim og lysrig indeklima. Alle indlogeringer er indrettet med aircondition, værdiboks, wi-fi, minibar eller køleskab og eget badeværelse med toilet og bruser. Family rooms byder på et godt udstyret køkken hvor du kan tilberede en let måltid de gange hvor du ikke ha lyst til at køre ud til et spisested.

 
 
search map