Hotel i Isola delle Femmine på Sicilien

Hotel Saracen

 
Hotel Saracen er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Saracen er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Isola delle Femmine og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Saracen ligger i byen Isola delle Femmine, men samtidig ganske tæt på landsbyen Capaci. Her er tale om et rigtigt feriecenter med alle tænkelige tilbud til gæsterne.

Hotellet ligger lige over for stranden cirka 100 meter. Her findes 250 værelser i alt fordelt på tre etager. Alle værelserne har aircondition, telefon og satellitfjernsyn. Visse af værelserne har havudsigt.

Læs mere om Hotel Saracen

Der findes i alt to restauranter hvoraf den ene er udendørs og maden spises på terrassen, der har havudsigt. Om morgenen serveres der stor buffet til gæsterne. Køkkenet byder på typiske italienske og sicilianske retter.

Hotellet er udstyret med hele fire swimming pools hvoraf to er for børn. Desuden findes der legeplads, tre tennisbaner, boccia bane, volleyball bane, mini fodboldbane, minigolf, mulighed for at sejle i kano, windsurfe, vandcykle og tage på bådudflugter til den lille ø som lægger navn til Isola delle Femmine.

I sommermånederne arrangeres diverse typer underholdning på stedet som koncerter, piano bar og diskotek derfor vil vi gerne gøre opmærksom på at stedet ikke anbefales til personer der ønsker fred og ro.

Skjul teksten
 
 
search map