Sicilien Il Pìcciolo Golf Club

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Picciolo Golf Club ligger ved Castiglione di Sicilia. Den blev oprettet i 1989 og er den første golfbane på øen. Denne 18 hullers golfbane (par 72) ligger mellem ege- og hasseltræer og ikke mindst vinmarker. Det kræver stor koncentration at fokusere på golfspillet, når der spilles i baghaven til en ældre siciliansk "dame". "Hun" skaber et fantastisk baggrundsbillede til banen og man kan fornemme og næsten mærke hendes åndedrag fra toppen af hendes 3.323 meter høje krop.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Banen er fysisk krævende, da den ligger i et kuperet terræn 650 meter over havets overflade. De første 6 huller ligger tæt og banens sidste hul er det længste (par 5), som nærmer sig de 500 meter. Hul 7 er ligeledes et par 5 på 484 meter. Det korteste er bare 94 meter (hul 15) og giver god basis for hole-in-one. Hvide pæle på den venstre side langs det 384 meter lange hul 11 og vand til højre, gør dette hul til det sværeste. Men alt er jo relativt.

En runde på denne bane, er et must for golfspilleren, der besøger denne fantastiske ø i Middelhavet.

Golf facts
.
Antal par 3 huller 5
Antal par 4 huller 8
Antal par 5 huller 5
.
Længde gul tee 5.601 meter
Længde rød tee 4.929 meter
.
Max HCP 36
.
  Hverdag Weekend / helligdage
Green Fee 18 huller 45 € 70 €
Green Fee 9 huller 28 € 40 €
.
Dresscode Casual golftøj
.
Åbningstid lavsæson (januar lukket) Oktober - April
Åbningstid højsæson Maj - September
Ugentlig lukkedag Tirsdag
.
Sværhedsgrad 4 golfbolde
.
Arkitekt Luigi Rota Caremoli
.
Hjemmeside www.ilpicciologolf.com
   
.

Bemærk! Da der meget ofte er turneringer både lørdag og søndag hele året rundt på de italienske golfbaner, kan det være svært at få tid. Det anbefales derfor at spille på hverdage.

 
search map