Feriebolig i Gliaca di Piraino på Sicilien

Residence Riviera del Sole

Aftenunderholdning
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vælg, om du foretrækker at bo enten i stueetagen eller på første sal i Riviera del Soles villalejligheder. Stranden med parasoller og liggestole ligger blot ca. 100 meter fra lejlighederne, og her kommer du til via en tunnel under togbanen - der er ingen vej, som du og dine børn skal gå over. Du kan komme hertil med tog, da stationen i Brolo kun ligger et par km herfra, men vi anbefaler dog, at du har en bil til rådighed, da området er oplagt til udflugter oppe i Nebrodi Bjergene, hvor du kan vandre eller hygge dig i fine byer som Naso, Ficarra og selve Piraino.

Pool, børnepool og mere end det!

Her finder børnefamilier et lille paradis: ved det store svømmebassin, der ligger tæt på stranden, findes der også børnebassin, 2 tennisbaner, lille fodboldbane, café og restaurant med pizzeria. Til hver lejlighed hører der desuden en parasol og to liggestole på stranden. Om aftenen i højsæsonen, ved det teater der ligger ved stranden, er der underholdning for børn. Derfor skal man være opmærksom på, at hvis man ønsker en bolig tæt på svømmebassinet, så vil der være lidt leben i nattimerne - vi anbefaler de boliger, der ligger bagerst i rækkerne, hvor hverken underholdning eller togbane er til gene for gæsterne.

Læs mere om Residence Riviera del Sole

Faciliteter og omgivelserne

På Residence Riviera del Sole findes der også legeplads, bocciabane, møntvask, cykeludlejning, wi-fi zone, reception og privat parkeringsplads. Butikker til indkøb ligger inden for 100 meters afstand til lejlighederne - vil man spise ude andet sted end på selve stedets egen restaurant, så er der flere spisesteder inden for gåafstand i byen.

Lejlighederne

Alle lejlighederne råder over fjernsyn, telefon og selvstændig indgang. Aircondition kan benyttes mod betaling af tillæg - vær opmærksom at den er tilgængelig i faste tidsrum og ikke hele døgnet rundt. Lejlighederne i stueetagen har desuden have, mens dem på første sal råder over bred balkon.

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser:
- Lejlighederne er ca. 45 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser på sovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for en femte soveplads enten i stuen eller i soveværelset, men vær opmærksom, at pladsen inde i lejligheden derved bliver lidt trang.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map