Feriebolig i Gliaca di Piraino på Sicilien

Hotel Riviera del Sole

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Riviera del Sole ligger i den lille kystby Gliaca di Piraino. Lige ved hotellet finder du en stor pool, børnepool, tennisbane, underholdning for børn og restaurant. Du har kun få 100 meter til stranden, ned af en stille vej, med en tunnel under togbanen - så der er ingen vej, som du og dine børn skal gå over. Togene her på nordkysten kører ikke ofte, så der er ikke meget støj fra toget. Det kører omkring en gang i timen og som regel aldrig om natten.

Rejs hertil med tog.... eller i bil

Du kan komme hertil med tog, da stationen i Brolo kun ligger et par km herfra - der er ikke offentlig transport der forbinder dig med stationen, dog kommer hotellet gerne og henter dig ved ankomst. Du kan bo i Gliaca di Piraino og på Hotel Riviera del Sole i dagevis og nyde solen, havet og den gode udsigt over de Æoliske øer så bilen er ikke nødvendig, hvis det eneste du ønsker dig er at holde en pause fra hverdagen. Har du planer om at opleve Nebrodi bjergenes naturpark lidt tættere på, anbefaler vi dig at have en bil til rådighed: i området er der flere udflugter oppe i Nebrodi Bjergene, der er værd at komme efter: for eksempel middelalderbyer som Naso, Ficarra og selve Piraino og de flotte udsigter der kan opleves deroppe fra.

Læs mere om Hotel Riviera del Sole

Pool, børnepool og mere end det!

Hotellet er en del af et feriecenter, som det deler adgang til fælles faciliteter med. Både hotellets 26 værelser og ca. 50 lejligheder deles om det store svømmebassin, børnebassin, 2 tennisbaner og en lille fodboldbane. Ved pool finder du også et wellness center hvor du kan nyde vandmassage, sauna og (denne gang hånd)massage. Udover hotellets morgenmadsrestaurant kan du benytte dig af café og restaurant med pizzeriaet lige ved poolen. Til dit værelse hører desuden en parasol og to liggestole på stranden. Om aftenen i højsæsonen, er der underholdning for de små gæster - men de ældre gæster er også velkomne: den eneste begrænsning for dig, der ikke kan italiensk er vist sproget for det hele foregår her på italiensk.

Flere aktiviter ved feriecenter

På feriecenteret ved Hotel Riviera del Sole findes der også legeplads, bocciabane, møntvask, cykeludlejning, wi-fi zone (udover det wi-fi internetforbindelse du har på dit værelse) og privat parkeringsplads. Få butikker ligger inden for 100 til 300 meters afstand fra hotellet - vil du spise ude andet sted end på selve hotellets egen restaurant, så er der flere spisesteder (pizzeria og trattoria) inden for gåafstand i byen eller lige uden for.

Rummelige værelser med stor balkon

Hotellets værelser råder alle over wi-fi internetadgang, aircondition, minibar, satellit-tv, værdiboks, bred møbleret balkon med bord og stole. Hvert værelse har naturligvis eget bad med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Du forsynes desuden med courtesy-kit og skulle du savne noget står receptionen til rådighed for at anskaffe det.

Vi kan anbefale Riviera del Sole til dig der ønsker et hotel med mange aktiviteter og gode værelser samtidigt med at du gerne vil bo lokalt. Afstanden til lufthavnene er ca. 185 km til både Palermo og Catania, de relativt ukendte Nebrodi bjerge og afstand fra øens største turistaktraktioner gør at du her vil bo meget lokalt - trods der tales engelskpå hotellet i området kommer du helt sikkert til at bruge armene og fingrene mere end ordbogen. Og forhåbentligt til at føle dig mere som en rejsende end som en tourist.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map