Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den lokale strand er udmærket og er en blanding af grovere sand og småsten.

Der er ret dødt i byen om vinteren, omend flere spisesteder og indkøbsmuligheder har åbent hele året. Fra foråret til efteråret er der til gengæld flere aktiviteter, og flere af de lokale kommer ned fra bjergene for at nyde solen på stranden. De kommer i hvert fald ikke for at se byens kirke, som i lang tid blev kåret som Siciliens grimmeste (der skal noget til!) - nu hvor klokketårnet er færdigbygget, ser det dog en smule bedre ud, uden at det kan kaldes et mesterværk.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Brug søgemaskinen her på siden til hurtigt at finde håndplukkede ferieboliger i Gliaca di Piraino og eventuelt nogle af de nærliggende byer på den nordøstlige del af den smukke middelhavsø.

Udvalg et er stor. Hos In-Italia kan vi således tilbyde dig mere end 1.500 ferieboliger i Italien - heriblandt et bredt udvalg af hoteller, villaer og ferielejligheder på Sicilien. 

Skal du på ferie med storfamilien eller en gruppe venner? Overvej muligheden for at leje en stor villa på Sicilien hvor I kan nyde pool, have osv. helt for jer selv i ferien.

Har du spørgsmål om de forskellige typer ferieboliger i Italien, eller brug for hjælp til at træffe det rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for en snak om, hvad du skal vælge og hvorfor.

Vil du gerne opleve flere dele af Sicilien i løbet af ferien, kan du naturligvis også vælge at bo forskellige steder. 

Transport

Vil du helst rejse med fly til Sicilien, ligger Catania Lufthavn nærmest Gliaca di Piraino. Der er dog kun få kilometer mere til PalermoLufthavn, så der er normalt gode muligheder for at finde en flyrejse hertil fra Danmark.

Der er et veludviklet tognetværk på øen, men dog ingen togstation i selve Gliaca. Nærmeste stop finder du i Brolo. Herfra må du så med bus eller taxi det sidste stykke. Vær også opmærksom på, at det til tider kan være en langsommelig affære at rejse med de mindre lokale toglinjer på Sicilien. 

Vil du kunne komme nemmere omkring i ferien - ikke bare til og fra lufthavnen - kan det anbefales at leje en bil. Billeje på Sicilien er desuden ikke så dyrt som herhjemme. 

Læs mere om billeje på Sicilien

De færreste vælger at tage i egen bil til Sicilien på grund af afstanden. Vil du tage den omkring 3.000 km lange tur fra Danmark, er det dog muligt at få bilen med færge over til øen fra for eksempel Villa San Giovanni til Messina på Sicilien.

Restauranter og shopping

Udvalget af gode spisesteder og butikker i selve Gliaca er måske nok begrænset, men medregnes de nærliggende nabobyer er der rigeligt at vælge imellem. Der er således blot et par kilometer til Brolo mod vest med endnu flere restauranter og butikker. Tuen kan tilbagelægges til fods langs havet.

 

 

Læs mere om Gliaca di Piraino

Udflugter

Der er ca. 11 km til Capo d"Orlando mod vest, som byder på et rigt kultur- og natteliv. Er du på ferie i slutningen af juli, kan du for eksempel her opleve den store bluesfestival i byens gader.

Bjergene i baglandet danner Nebrodi Bjergenes naturreservat. Her i Siciliens største naturpark er der rig mulighed for at snøre vandreskoene for at nyde de smukke landskaber og undervejs få nogle fantastiske udsigter over de Æoliske Øer i horisonten.

Er det store naturoplevelser, du ønsker i ferien, er Europas største aktive vulkan, Etna, også inden for rækkevidde af en dagsudflugt. 

Skjul teksten
 
 
search map