Agriturismo i Gioiosa Marea på Sicilien

Borgo San Francesco

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Velkommen til Borgo San Francesco, et lille sted, der ligger i bjergene lige syd for Gioiosa Marea, der er en lille by, hvor havet er helt blåt, og hvor sommeren er den mest behagelige på Sicilien.

Sikke en pool

Ferielejlighederne på Borgo San Francesco er ikke specielt store, ej heller spisestedet, men det er poolen til gengæld. Den har desuden en fantastisk beliggenhed i grønne omgivelser. Der er god plads til alle, og hvis dine børn (eller du) sætter stor pris på en dejlig pool, hvor der er plads til leg, er dette et meget passende sted.

Et hjemligt spisested, der følger traditionerne

Det lille spisested på Borgo San Francesco byder på hjemlige og traditionelle opskrifter fra omegnen. Klimaet her er nemlig det helt rigtige, hvis man vil dyrke utallige grøntsager. Hyrderne i bjergene producerer også mange smagfulde oste; jeg kan f.eks. varmt anbefale, at du prøver ricotta infornata på deres hjemmelavede pasta. Glæd dig også til de lokale kødretter, der er tilberedt på grillen eller i ovnen. Ydermere kan du nyde retterne på terrassen, hvor de kun bliver bedre.

Enkle værelser med balkon eller terrasse

Lejlighederne er alle enkle og har alle en balkon eller terrasse med havebord og stole. De er desuden udstyret med A/C, satellit-TV og køkken.
De to dobbeltværelser på stedet passer perfekt til bedsteforældrene, der rejser med børn og børnebørn. Dermed kan de have deres eget værelse, uden at det skal være her, at tingene foregår.

Vi vil anbefale, at du tager bilen hertil, da hotellet ligger længere væk fra seværdigheder og nærliggende byer end ordinær gåafstand. Bilen giver dig mulighed for at tage på opdagelse i det skønne landskab og i de autentiske, middelalderlige byer, der dukker op i bjergene.

Læs mere om Borgo San Francesco

Lejlighederne på Borgo San Francesco

Suite (relax)

Der findes tre studiolejligheder på første sal og de råder alle over tekøkken, op til tre sovepladser og eget badeværelse med toilet og bruser. De råder desuden over en balkon med panoramaudsigt over landskabet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map