Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midtvejs mellem Messina og Palermo finder du denne hyggelig kystby, der byder på et afslappende miljø på stranden og la dolce vita (den stille provinsliv) i gaderne.

"La Dolce Vita" lige ved havet

I byen bor der fast circa 1.000 indbyggere. Der er flere spisesteder, nok af butikker og alle de nødvendige tjenester (apotek, bank, posthus, osv.). Fra Gioiosa kommer du nemt til Capo Calavà, det tætteste kap til de Æoliske Øer. Her er der dramatiske klipper og en fantastisk udsigt mod Milazzo og Messina på den anden side og Capo d'Orlando på den anden. Her kan du vandre op ad bjerget og får endnu mere panorama foran dine øjne. I de dage hvor du ønsker at blive i byen, er der en god strand både i byen og ved Capo Calavà, hvor der er lidt mere gang i det i sommermåneder, da her findes der nogle feriecentre ved havet, hvor især det lokale publikum kommer for at danse og synge sammen.

Vi anbefaler at du ankommer i bil

Vi råder dig til at ankomme med bil, på trods af der er togstation i byen. Toget er fint den dag du vil besøge Milazzo, Cefalù og Messina - bilen er dog en must for at nyde området optimalt. At køre op til Argimusco sletten og Montalbano Elicona, at beundre det græske teater i Tindari eller snuse sig til de gode pålæg, der hænger i butikkerne i Nebrodis små landsbyer er muligt kun hvis du kommer her med bil.

Smagsoplevelser

Gastronomi her er en blanding af opskrifter fra flere kultur og tider. Det gode fisk fra havet kombineres med smagfulde grøntsager i suppe, pasta og små anretninger. Oppe i bjergene har hyrdernes kultur indflydelsepå kødretter, der er baseret på det lækre sorte svin fra Nebrodi bjergene, der vokser fritgående i skovene, og på lam, der serveres grillestegte især i forårsmåneder. Børnene vil elske de gode maccheroni (hjemmelavdemed svinekød), de smagfulde kødboller involtini og den iskolde granita, som laves bl.a på på mandler, pistache, jordbær, chokolade og mange andre gode smage.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map