Agriturismo i Giarre på Sicilien

Etna Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hovedbygningen på en herregård fra det 16. århundrede, beliggende for fødderne af vulkanen Etna, rummer i dag Etna Hotel. Trods den korte afstand til den travle by Giarre og til kystvejen SS114, er omgivelserne fredelige og skønne. Her er et alletiders udgangspunkt for afslapning kombineret med udflugter.

Siciliansk stemning

Bag ved hotellet finder du et flot område med svømmebassin, tilhørende solterrasse og liggestole, der vender ud mod vulkanen Etna og de frodige appelsinplantager. Foran hotellet ligger den gamle tærskeplads, som nogle af værelserne har udsigt til, og her finder man indgangen til hotellets reception, morgenmadsrestaurant og restaurant. Hotellets parkeringsplads ligger lidt afsides til venstre for receptionen og palæet, imens restauranten har sin egen parkeringsplads på den modsatte side.

Læs mere om Etna Hotel

Godt madsted

Selve restauranten fortjener et kapitel for sig selv. Den er indrettet i de gamle, stemningsfulde lokaler, der engang rummede gårdens vinperse (palmento på siciliansk). Restauranten bestyres separat fra hotellet men der arbejdes ud fra samme filosofi - nemlig den autentiske stemning og de rimelige priser. Menukortet er baseret på årstidens lokale produkter og opskrifter, og den skifter derfor ofte. Udvalget på spisekortet er ikke imponerende stort, men nok til at du kan få afprøvet en ny ret hver aften under dit ophold. Desuden har hotellet en skøn terrasse, der vender mod Etna, hvor du kan nyde dine måltider, så længe vejret tillader det, og det plejer at være rigtig længe på Sicilien!

Flotte værelser

Hotellets 30 værelser ligger enten i selve palæet eller i de restaurerede stalde og bondehuse. Fælles for dem er, at de alle er meget rummelige og udstyret med aircondition, værdiboks, minibar, satellitfjernsyn, wi-fi internetadgang samt hårtørrer på badeværelset. Bortset fra det er de alle forskelligt indrettede, hvad angår møblering. Der findes værelser med hems, der passer helt fint til familier med to børn (og med lidt god vilje kan man også installere en femte soveplads til et mindre barn), men også værelser med balkon eller terrasse. Prisen er bestemt ud fra beliggenhed og størrelse af det udendørs areal, som kan være en balkon eller en terrasse.

Læs om lejlighederne på Etna Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map