Anmeldelser af Villaggio Alkantara

 
Villaggio Alkantara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villaggio Alkantara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Giardini di Naxos og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villaggio Alkantara

Læs personlige anmeldelser af Villaggio Alkantara som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villaggio Alkantara. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Villaggio Alkantara

Fine værelser og området er dejligt. Receptionisterne var virkelige søde og hjælpsomme.

Giardini di Naxos som feriedestination

Fin lille by og tæt på mange spændende steder.

Villaggio Alkantara
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villaggio Alkantara
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage med terrasse)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bent og familien fra Odense N boede på Villaggio Alkantara i Giardini di Naxos fra d. 25. juni til d. 9. juli 2004.

Jeg vil meget gerne være behjælpelig med oplysninger fra vores ferie - især da vi har fået en god og professionel betjening fra jeres side. Vi boede i Villaggio Alkantara i 14 dage og selv om vi havde lejet bil - var det egentlig kun stranden der var det store trækplaster hos os - 2 voksne og 2 børn på 9 og 13 år. Vi ville bruge ferien til ren afslapning og det lykkedes i fulde drag - ikke mindst p.g.a. det dejlige vejr - ren sol og 35 grader hver dag. Vi brugte stranden ved Isola Bella de fleste gange men var også et par gange lige på den anden side ved Mazzaro - men den virkede overfyldt - medens Isola Bella var langt mere rolig - måske fordi det var en beskyttet naturstrand. Stranden ved Isola Bella var meget dyr - 5 € for parkering, 1 € pr. person for at komme ind på stranden og 7,50 € pr. liggestol - i alt små 40 € pr. dag for at lægge ved stranden. Vi var ude at spise stort set hver aften og fik lidt forskellige oplevelser. Priserne i Taormina er ca. 50 % dyrere end i Naxos. Vi prøvede en dag også at køre igennem Taormina og videre op til Castelmola, som jo ligger helt på toppen af bjerget, hvilket var en yderst hyggelig oplevelse. Her spiste vi på La Taverna dell'Etna hvor vi sad med panoramaudsigt over hele østkysten ned til Catania samt Etna. Det generelle problem når man går ud og spiser er at det tager en evighed for at få regningen - så vi fandt ud af så snart vi havde fået det sidste serveret at spørge efter regningen. I Naxos var der også et par hyggelige steder - især omkring molen ved havneindløbet ligger der en restaurant helt ned til vandet, som serverer rigtig god mad til rimelige priser. I det hele taget var Naxos også en hyggelig by, dog ikke helt som Taormina og Castelmola. På Villagio Alkantara havde vi en fin lejlighed i tilpas størrelse og det var forholdsvis pænt og rent over det hele. Swimmingpoolen var det vi brugte mest, da den var rigtig god. Restauranten på pladsen var ikke noget at skrive hjem om - så da vi nåede hovedretten kunne vi ikke holde ud at være der længere p.g.a. varmen på restauranten. Ellers blev vi mødt med et smil stort set overalt og sicilianerne er nogle meget flinke og hjælpsomme mennesker. I forbindelse med at vi lejede bil, fandt vi dog også ud af at de var meget stressede for de kører virkeligt med hovedet under armen.

Tak for god service og vi vil helt sikkert vende tilbage til jer en anden gang vi skal holde ferie i Italien.

Med venlig hilsen

Bent Rasmussen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map