Villa i Giardini di Naxos på Sicilien

Villa del Pardo

 
Villa del Pardo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa del Pardo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Giardini di Naxos og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa del Pardo ligger i flotte landlige omgivelser knap 2 kilometer havet og 5 kilometer fra Taormina. Villaen ligger i området Trappitello.

Villaen er elegant indrettet og selve bygningen stammer fra det nittende århundrede og er blandt opført med rød lavaler på facaden. Samtidig byder villaen på alle moderne faciliteter som aircondition og svømmebassin, som bliver rengjort dagligt.

Læs mere om Villa del Pardo

Villa med 6 sovepladser:
- Villa del Pardo består af dobbeltværelse med badeværelse en-suite, dobbeltværelse som man får adgang til via en vindeltrappe og udsigt til Etna og badeværelse lige under dobbeltværelset, to soveværelser med enkeltsenge som deler et badeværelse, stor opholdsstue med brændeovn, mindre opholdsstue med brændeovn, spisestue, studio, stort og fuldt ekvipperet køkken.

Haven er beplantet med flere aromatiske planter fx laurbær, lavendel, men også figentræer og oliventræer. Man kan nyde maden i haven under parasollen. Fra svømmebassinet er der en flot udsigt til Etna og det omgivende landskab. Villaen har desuden privat parkeringsplads til 2 biler og satellit-TV.

Skjul teksten
 
 
search map