Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Giardini di Naxos, der ligger mellem Kap Taormina og Kap Schisò i provinsen Messina ved Det Joniske Hav, var engang en stille fiskerby, men er i de sidste årtier blevet én af Siciliens populære badebyer både for udenlandske og italienske feriegæster. Mange italienere ejer sommerhuse i området, mens udenlandske feriegæster tiltrækkes af den gode mad og drikke, den smukke panoramaudsigt over bugten og de omkringliggende bakker, samt den lille, historiske fiskerihavn. Når du rejser til Giardini di Naxos vil du også finde en attraktiv strandpromenade, spækket med hoteller, pubber, restauranter, kaffebarer og pizzeriaer, flere historiske kirker og en arkæologisk park.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hvilken lufthavn til Giardini di Naxos?

Fra Giardini di Naxos er der kun ca. 60km i bil til østkystens store lufthavn i Catania, som dermed er den helt naturlige indgang til byen. Der er desuden motorvej hele vejen, så det kun tager ca. 3 kvarter at komme frem. Det er også muligt at tage toget, hvilket dog kræver en transfer fra lufthavnen og ind til stationen. I stedet anbefaler vi at man lejer en bil i Catania og på den måde selv kan styre sin tid - og fx. køre op til, eller rundt om, vulkanen Etna, som ligger lige i baghaven.

Mere information til din rejse til Giardini Naxos

Foruden dens gode faciliteter for en sol- og badeferie har byen også noget at byde på for den den historisk og kulturelt interesserede. Byen har således en lang og spændende antik historie, idet den blev grundlagt i 734 f.Kr., og siden fik en betydningsfuld rolle i religiøse anliggender på grund af byens antikke tempel, Apollo Archegetes-templet, der skulle beskytte de daværende græske koloniers guddomme. Byen fik også en central rolle i koloniseringen af andre vigtige byer på øen, såsom Leontini og øens i dag næststørste by, Catania, der begge blev koloniseret herfra.

Senere erobrede Hippocrates af Gela byen (i 494 f.Kr.), hvorefter den stort set blev ødelagt i 403 f.Kr. af Dionysios I af Siracusa på grund af byens støtte til bystaten Athen under dennes katastrofale sicilianske ekspedition. I 1544 blev flere vigtige militærbygninger opført i byen for at beskytte Cape Schisò fra de berygtede barbareskpirater, der gentagende gange angreb og plyndrede kystbyerne i området. Blandt disse militærbygninger var Schisò Slot, som blev bygget oven på et tidligere slot fra det 13. århundrede, Schisò-fæstningen og Vignazza-tårnet. Sidstnævnte er et firkantet vagttårn, hvor observatørerne inde i tårnet kunne advare landsbyboerne og de omkringliggende vagttårne ved at sende røgsignaler

Giardini di Naxos byder også på en lang række muligheder for en aktiv ferie, såsom cykelture langs kysten, canyon- og rappellingture, dykning, snorkling, bådture, speedbådsture og andre former for vandsport. Fra havnen kan du desuden tage på en udflugt med båd til øen Isola Bella, hvor du kan dykke, snorkle eller udforske de eventyrlige grotter.

Book din rejse til Giardini di Naxos online nu og drag fordel af In-Italias store udvalg og gode priser, samt de bedste og billigste flyforbindelser til Sicilien. Book en lejebil sammen med flybillet og hotel - så er det hele omfattet af rejsegarantien.

>> Læs mere om ferie i Giardini di Naxos her

 
search map