Hotel i Giardini di Naxos på Sicilien

Nike Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo direkte på klipperne med udsigt til havet

Lige ud til havet i en lille bugt i udkanten af byen Giardini di Naxos, ligger der nogle få hoteller direkte på klipperne, og et af dem er Hotel Nike. Omgivelserne er de smukkest tænkelige, og selv om der er mange klipper, vil du alligevel opleve, at du bor i en grøn oase. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt over havet og mod vulkanen Etna, og fra den private "strand" kan du kan nyde tilværelsen på en af de mange solsenge. Hvis solen bliver for voldsom, kan du søge skygge under en parasol, og du kan også forfriske dig med en kølig drink fra poolbaren, som er åben i dagens løb. Får du lyst til en svømmetur, kan det også lade sig gøre, for du har jo det store hav lige for dine fødder.

Gode udflugtsmuligheder i lokalområdet

Hvis du kan løsrive dig fra den storslåede natur er Nike Hotel et godt udgangspunkt for udflugter på det østlige Sicilien. Den dejlige by Taormina ligger lige i baghaven, og der kan man få meget tid til at gå. Husk endelig at besøge det spændende græsk-romerske teater, og så må du heller ikke snyde dig selv for et besøg i den lille landsby Castelmola, som ligger lidt længere oppe af bjerget. Vulkanen Etna er naturligvis et must, men der er heller ikke langt til byen Milazzo på nordkysten, hvorfra du kan sejle ud til de æoliske øer. Storbyen Catania er også et spændende stop, og her kan vi især anbefale det farverige fiskemarked, som der er skrevet talrige artikler om, og sådan kunne vi blive ved.

Læs mere om Nike Hotel

Nyd livet på solterrassen

På hotellet er der reception, parkeringsplads, fjernsynsrum og solterrasse med liggestole og parasoller. Der er wi-fi i de fælles områder mod betaling. Dagens måltider kan du indtage i restauranten, der også er åben til frokost og middag, hvis ikke du foretrækker at gå på opdagelse på de mange restauranter i nærheden.

Enkle men komfortable værelser

Hotellets 51 værelser i forskellige kategorier er alle pænt men enkelt indrettet. Alle værelser har aircondition, TV, telefon, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hørtørrer. Der er mulighed for at få et lille minikøleskab på værelset mod tillæg.

Læs om værelserne på Nike Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map