Anmeldelser af Hotel Corallo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Corallo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Corallo som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Corallo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lene, Ole og familie boede på Hotel Corallo i Giardini di Naxos fra d. 5. til d. 12. juli 2011.

Turen gik rigtig godt og det var et fint hotel med en rigtig god betjening.
Taormina er klart et dejligt sted, men den dejlige landsby Castelmola oppe over Taormina bør sandelig også fremhæves som et utroligt dejligt sted – med både atmosfære, udsigt, gode spisesteder.
Vulkanøen Stromboli bør også fremhæves – anbefales med en overnatning og vandretur med guide til toppen om natten for at se live vulkanudbrud tæt på og med meget stor effekt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
Lisbeth og mand fra Skårup boede på Hotel Corallo i Giardini di Naxos fra d. 29. maj til d. 5. juni 2010.

Vi har haft en dejlig ferie på Sicilien, og vi var meget tilfredse med Hotel Corallo, som vi bestemt kan anbefale . Søde og flinke og meget hjælpsomme mennesker både i reception og restaurant.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Antares Olimpo Terrazze

Letojanni, Sicilien

Hotel Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Villa Zagara Panoramic Garden

Taormina, Sicilien

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært på Sicilien

search map