Anmeldelser af Holiday Club Naxos

 
Holiday Club Naxos er ikke tilgængelig i øjeblikket
Holiday Club Naxos er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Giardini di Naxos og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Holiday Club Naxos

Læs personlige anmeldelser af Holiday Club Naxos som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Holiday Club Naxos . Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Annette og familie fra Højbjerg boede på Holiday Club Naxos fra d. 21. til d. 28. juli 2001 efter at de havde været i Borgo San Gregorio og inden de kørte videre til Palermo. Hun skrev om oplevelsen:

Herefter tog vi så en uge til Naxos, hvor der var masse er mennesker og alt foregik på en helt anden måde. 
Vor lejlighed var ok, men noget mere slidt end i Borgo San Gregorio. Vi var herfra en tur i Taormina, ved Gola d Alcantara samt så højt oppe på Enta på nordsiden man kunne komme i de special byggede busser-lastbiler, hvilket også var en stor oplevelse.
At Etna samtidig var i udbrud havde på ingen måde betydning for den planlagte ferie, men det var en helt special oplevelse, når man om aftenen kunne se ilden og den rødglødende lave på vulkanen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2001
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map