Hotel i Giardini di Naxos på Sicilien

Diamond Naxos Taormina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Diamond Naxos ligger mellem Taormina og Giardini di Naxos, kun få minutters kørsel fra motorvejsafkørslen, så det er et godt udgangspunkt for oplevelser i egen bil på det østlige og nordlige Sicilien.

Ferie med alt du behøver

Når man træder ind på hotellet ser man straks der er kælet for detaljerne - hotellet er gennemrenoveret i 2014 og fremstår flot og lækkert - hotellet hed oprindeligt Giardino dei Greci, hvilket hentydede til den græske storhedstid på Sicilien. Her er et væld af faciliteter. Hotellet har en stor spa afdeling, med alle tænkelige behandlinger, en udendørs golf putting green med 9 huller, en klatrevæg, 2 udendørs pools samt en børnepool til de mindste.

Om vinteren og i ydersæsonen, kan du også bruge den indendørs pool. Ved poolen findes en poolbar, hvor du kan få noget at drikke, samt lette snacks. På alle værelser samt i fællesområderne er der gratis Wi-Fi Internetadgang. Hotellet er handikapvenligt og man kommer ubesværet rundt i kørestol.

Hotellet er tæt på stranden

Hvis poolen på hotel Diamond Naxos Taormina ikke tiltrækker dig, kan du nyde din ferie på Sicilien på stranden, der ligger ca. 400 meter fra hotellet. Her ligger hotellets eget private strandområde, og for hotellets gæster er der fri adgang. Her er der solsenge og parasoller og en lille strandrestaurant.

Der er tænkt på miljøet

Hotellet er drevet energi- og miljørigtigt, bl.a. recirkuleres vandet til poolen, gennem et renserianlæg og der er solpaneler til fremstilling af elektricitet og varme. Det er en prioritet for ejeren at tænke miljø ind i hele deres drift.

Læs mere om Diamond Naxos Taormina

Rummelige værelser med balkon

Værelserne på Diamond Naxos findes i mange forskellige kategorier. På alle værelser er der aircondition, balkon eller terasse (ej Promo), minibar, badeværelser med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Transport og beliggenhed

Fra hotellet er der ca. 10 minutters gang til stationen i Taormina, hvorfra der er gode forbindelser til både Catania og Messina. Ønsker du ikke at benytte lokaltransport, vil jeg anbefale billeje, da det er den nemmeste og hurtigste måde at besøge de mange seværdigheder på. Det er også en fordel at have en lejebil i forbindelse med ankomst og afrejse.

Du kan bestille billeje i alle lufthave og større byer på Sicilien. Den nærmeste lufthavn er Catania Airport som ligger ca. en times kørsel fra Hotel Diamond Naxos. Klik på fanebladet "kort" og du kan se hotellets beliggenhed på kortet, samt læse informationer om afstande til byer, lufthavne og seværdigheder på Sicilien.

Udflugter og seværdigheder

Hotellets beliggenhed gør at du har nemt ved at besøge de spændende seværdigheder i nærheden af Taormina, eller besøge byer som f.eks Siracusa og Catania, samt selvfølgelig tage på udflugt rundt om eller op på vulkanen Etna. Du kan få mange flere tips til udflugter ved at klikke på fanebladet "udflugter" i menuen.

Anmeldelser og priser

Ønsker du at se aktuelle priser og rabatter så skal du blot indtaste i søgemaskinen i hvilken periode du vil rejse, samt antal personer. Husk at du ofte kan bestille dit ophold på Hotel Diamond Naxos med fri afbestilling, denne og anden nyttig information vil fremgå når du søger efter priser.

Foruden min personlige beskrivelse af hotellet så finder du også anmeldelser og bedømmelser fra tidligere gæster. Du kan læse disse, samt flere rejsetips ved at klikke på  anmeldelser i menuen. Jeg vil anbefale Hotel Diamond Naxos til dig som ønsker et ophold på et velfungerende hotel hvor du både er tæt på byliv, den smukke natur og naturligvis havet. Selvom hotellet gerne byder børn velkommen og bla. har børnepool, vil jeg mener at der findes andre hoteller i vores program på Sicilien der er mere velegnet til jer der rejser med børn.

For mere information om Hotel Diamond Naxos er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os her hos In-Italia.

Læs om værelserne på Diamond Naxos Taormina

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Zagara Panoramic Garden

Taormina, Sicilien

Hotel Ariston

Taormina, Sicilien

Anbefalinger til dig

Villa Zagara Panoramic Garden

Taormina, Sicilien

Hotel Antares Olimpo Terrazze

Letojanni, Sicilien

Hotel Ariston

Taormina, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

search map