Hotel i Giardini di Naxos på Sicilien

Caesar Palace

 
Caesar Palace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Caesar Palace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Giardini di Naxos og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Børnefamiliernes paradis

Hotel Caesar Palace er børnefamiliernes paradis i de varmeste sommermåneder juli og august, så hvis du har planer om en familieferie med masser af aktiviteter, bademuligheder både i poolen og i havet og samtidig have mulighed for at vælge en ferie med all inclusive, ja så skal du læse videre her. Rejser du uden børn, og måske oven i købet tilhører den ældre generation, som kan tillade sig en ferie af lidt længere varighed, så er hotellet også det perfekte sted både forår og efterår, hvor der i sagens natur er både stille og fredeligt, samtidig med at temperaturerne er rigtig gode.

Tag shuttlebussen til stranden

Hvis du vil en tur ind til centrum eller til stranden, som ligger godt en kilometer fra hotellet, kan du benytte hotellets gratis shuttlebus eller tage den lokale bus, som også kører i området. Hvis du foretrækker en rask travetur, kan du tilbagelægge turen på omkring godt et kvarter. I centrum af Giardini Naxos er der et godt udvalg af caféer, restauranter og butikker. Hvis du vil lidt længere væk, er det en god idé at have en bil til rådighed, og mulighederne er mange. Taormina med det imponerende græsk-romerske teater ligger kun 4 km fra Hotel Caesar Palace, og så skal du naturligvis også besøge vulkanen Etna.

Læs mere om Caesar Palace

Masser af aktiviteter både for børn og voksne

Hvis du ikke foretrækker at tilbringe din ferie på stranden, er der masser af muligheder på selve hotellet. Der er en stor swimmingpool, hvor du kan nyde tilværelsen på en af de mange solsenge under en skyggende parasol, og så er der en pool-bar i højsæsonen, hvor du kan få kolde drikkevarer. Der er naturligvis også en pool til familiens yngste, og i højsæsonen fra midten af juni til midten af september er der både miniklub og juniorklub, hvor de kan hygge sig med alle de andre børn, samtidig med at de bliver underholdt. Der er mange aktiviteter som forskellige lege i poolen, der er legeplads, bordtennis, mini-basket, mini-golf m.m.

Det gør det naturligvis væsentligt lettere for forældrene, som måske oven i købet får tid til at læse den bog, som har ligget på natbordet i flere måneder. Der er også aktiviteter for de voksne, - bl.a. i poolen og så er der også musik og underholdning om aftenen både for børn og voksne. Hotel Caesar Palace har to restauranter, den ene a la carte og den anden med buffet. Ved poolen er der også mulighed for at købe pizza og snacks. Der er to bar'er hvor du kan få en kop god italiensk kaffe, eller en aperitif sidst på eftermiddagen. Hvis du kommer i bil, kan du parkere gratis på den store parkeringsplads. Der er wi-fi på hotellet mod tillæg.

Du får meget for pengene, når du vælger at bo på Hotel Caesar Palace. Officielt har hotellet 4 stjerner, men vi har valgt at give det 3½ sole, for selv om hotellet bliver løbende renoveret, er der alligevel områder som trænger til en opdatering.

Rummelige og velindrettede værelser

Hotel Caesar Palace har ikke mindre end 220 værelser som alle er indrettet i traditionel siciliansk stil. Der er flere forskellige værelsestyper, som bl.a. inkluderer familieværelser op til 4 personer. Alle værelser har aircondition, satellit TV, minibar, kaffe- og tefaciliteter, telefon og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. En del af værelserne har også balkon.

Læs om værelserne på Caesar Palace

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Caesar Palace

Læs personlige anmeldelser af Caesar Palace som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Caesar Palace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Caesar Palace

Dejligt men lidt slidt hotel.

Vi fik et rigtig dejligt værelse med en stor terrasse ud til poolen.
Masser af aktiviteter om dagen og hygge musik fra Poolkanten om aftenen.
Vi havde halvpension - men det kan godt betale sig at tage all.incl. hvis man
vil have et par glas vin/øl om aftenen - til musikken.
Dejlig morgen og aften buffet.
Fin transport til stranden med hotelbus - dog lidt stenet strand.
Eneste kritik var reseptionen, her kunne de godt lære at hotellets gæster er kunder - og
årsag til deres beskæftigelse og ikke omvendt ;-) Ellers dejligt sted.
J.E. Frederiksberg

Læs mere

Dejlig pool men dårlig mad

Vi valgte stedet fordi vi håbede på legekammerater til vores søn på fire og han fik en. Værelset var fint oglækker pool, men du/I skal elske høj musik ved poolen med vandaktivitet og høj live musik om aftenen. Og hotellet tilbyder all inklusive og det er en sørgelig oplevelse at spise der. Så jeg vill ane ane at nøjes m morgenmad. Hva du er til stort hotel, ikke elsker god mad og er vild m høj musik så er det lige et sted for dig. Vi kommer ik tilbage.

Læs mere
 
search map