Galati Mamertino, Sicilien Catafurco Vandfald

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Catafurco vandfald ligger ca. 4 kilometers gang fra San Basilio, et lille bysamfund uden for Galati Mamertino. Vandring sker langs bækken San Basilio og kan gås af mennesker i alle aldre, da det hverken er for langt eller for stejlt.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Tag turen til bens

Det er faktisk muligt - især i tørt vejr - at køre i bil helt op til 300 meter fra vandfaldet, men vi anbefaler, at man går hele vejen. Efter 2 km er der nogle huse - de fleste i ruiner - men også en hyrdes genopbyggede hus med et spidst tag dannet af hø. Langs vejen er det ikke ualmindeligt, at man møder både kalve og køer samt heste og æsler, for der avles mange dyr her i området, da de bevæger sig hertil for at drikke fra bækken.

Det kolde gys

Når du kommer til enden af vejen, er der en lille sti, der fører dig det sidste stykke mod vandfaldet. Der er nogle ret høje trin op og ned fra kløften, men et gelænder sørger for, at det er ret sikkert for alle at bevæge sig her. På den anden side af kløften begynder man at kunne høre vandfaldet. Vandet kommer ned fra skråningen ovenfor, og danner en dejlig dyb 'pool'. Hvis du kan svømme, og samtidig har mod på at mærke det iskolde gys, ja, så er det nu, du skal springe! Efter en frisk dukkert kan du nyde den imponerende bjergside med de store fugle, der har deres uopnåelige reder her.

Frokosttid

Har man gået denne tur før frokost, så er det meget muligt, at man har en vis appetit! Har man ikke selv medbragt en madpakke, er der et godt spisested ved hovedvejen, hvor man kan få god mad - prøv især deres forretter og deres kød - og det rimelige udvalg af sicilianske vine.... men hvem kører så hjem bagefter ?

 
search map