Agriturismo i Francavilla di Sicilia på Sicilien

La Case delle Monache

Classic Junior Suite Badeværelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du bor i et naturskønt område på et tidligere kloster, hvor ro og fred hersker. Dette sikrer dig en maksimalt afslappende ferie. Samtidig er du tæt på en af de mest populære byer på Sicilien, Taormina. Spændende udflugtsmål findes der mange af inden for behagelig køreafstand, og skulle du få lyst til bare at blive på hotellet og slappe af, kan du altid slænge dig i en liggestol ved poolen under en af parasollerne. Når maven begynder at knurre, kan du sætte dig til bords på hotellets restaurant, eller på en af de nærliggende restauranter, og nyde god, hjemmelavet mad.

Slap af under åben himmel

Eftersom hotellet ligger ude i landet er du omgivet af marker og smukke grønne bakker. Allerede på vejen hertil vil du kunne fornemme roen, og din krop vil lige så langsomt begynde at indstille sig på et mere afslappet gear. Casa delle Monarche er stedet for dig, som længes efter afslapning og smuk natur, men som også vil være tæt på bademuligheder og civilisation. Floden Alcantara flyder i nærheden af dig, og området indbyder til dejlige gå- og cykelture. Den kendte Alcantara-kløft ligger ca. 3 km. væk, og her kan du gå på eventyr for senere hen at tage dig et forfriskende bad i floden. Tilbage på hotellet kan det være skønt lige at få hvilet benene lidt, og dette gør du bedst i en af liggestolene ved poolen eller på en af siddepladserne på den udendørs terrasse. Nyd varmen, mens du sipper til noget godt at drikke, som du har købt i baren. Her er ekstra dejligt, når solen er gået ned, og lamperne begynder at tændes.

Du er tæt på mange spændende steder

Den nærmeste by hedder Francaville di Sicilia, ca. 8,5 km. væk, og er en typisk italiensk by med restauranter, barer, bank, benzinstation, brød- og madbutikker. Her finder du det mest basale. Lokker et lidt mere high end-strandliv, kan du køre til kendte Giardini Naxos, hvor du finder flere gode fiske- og skaldyrsrestauranter. Charmerende Taormina med sine luksusbutikker og panoramaudsigter finder du kun 31 km. væk, og så er her naturligvis Etna, som du ikke bør gå glip af at besøge. I området rundt om dig findes der flere restauranter at vælge imellem, som serverer spændende specialiteter og lokale vine.

Romantisk og rustik stil

Her er to bygninger, ca. 150 m. fra hinanden: Casa Rosa, hvor du, ud over værelser, finder receptionen og restauranten, og Casa Gialla. Værelserne er hyggelige, lidt rustikke og romantiske med forskellige farvesammensætninger og et touch boheme, og de er alle udstyret med aircondition, satellit-tv, Wi-Fi, minikøleskab og værdiboks.

Læs mere om La Case delle Monache

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map