Agriturismo i Francavilla di Sicilia på Sicilien

Il Poggio Luxury Country Resort

<p>Udsigt fra pool</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Il Poggio ligger på et udsigtsted på vejen fra Gole dell'Alcantara mod Giardini di Naxos og Taormina. Du er her omgivet af frodige oliventræer, appelsinplantager og vinranker. Den lille håndfuld lejligheder ligger i et istandsat karakteristisk bondehus og udgør et elegant og fredeligt udgangspunkt for udflugter i dette smukke område. Nærmeste restaurant ligger få hundrede meter herfra på det nærliggende Locanda delle Monache på den anden side af vejen, længere hen mod byen.

Gå på opdagelse i området

Den smukke naturpark Gole Alcantara ligger blot 3,5 km væk og er et must for naturelskere. Efter en oplevelsesrig dag her kan du trække dig tilbage i dit elegante værelse eller lejlighed eller dase ved poolen og nyde udsigten mod kysten. En af Siciliens mest berømte byer, Taormina med sine små, snørklede gader, ligger blot 14 km væk, og er du til strand og glade dage ligger badedestinationen Giardini Naxos kun ca. 10 km væk. Du befinder dig her for foden af vulkanen Etna og bor dermed strategisk godt for vandreture op ad bjergene og besøg i de mange små vulkan-landsbyer.

Når sulten kalder

Morgenmaden på Il Poggio serveres i et flot rum ved receptionen og består af et rigt udbud af sødt, salt og andre appetitlige fornøjelser. Du kan vælge at spise indenfor eller udenfor på terrassen, der byder på uendelig udsigt mod kysten. Nærmeste restaurant ligger få hundrede meter herfra på det nærliggende Casa delle Monache på den anden side af vejen, længere hen mod byen. Alternativt findes der flere muligheder langs vejen mellem Gaggi og Gole (ca. 3,5 km væk). På alle disse restauranter kan du smage lækre produkter fra Alcantara-området, heriblandt olivenolie, marmelade, honning og likører baseret på forskellige frugter.

Læs mere om Il Poggio Luxury Country Resort

Flotte lejligheder og værelser med aircondition

Lejlighedernes og værelsernes møblement er lavet af gedigne materiale og har elegante islæt. De er store og lyse og råder alle over fjernsyn, aircondition og internetadgang. Man skal være opmærksom at hovedvejen, som ligger ca. 100 meter fra selve il Poggio, er benyttet i løbet af dagen af mange besøgende på Gole dell'Alcantara, hvorfor man bør forvente noget trafik, som dog næsten ikke kan høres ved svømmebasinet og som slet ikke kører om natten.

Lejlighederne på Il Poggio Luxury Country Resort

Lejlighed m. 1 soveværelse

Lejligheden råder over køkken (fire gasblus, ovn og lille spisebord) en-suite med et lyst soveværelse med dobbeltseng og to vinduer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Il Poggio Luxury Country Resort

Læs personlige anmeldelser af Il Poggio Luxury Country Resort som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Poggio Luxury Country Resort. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Il Poggio Luxury Country Resort

Fred og ro i oktober

Dejligt lille sted med fred og ro i Alcantaradalen. Værelserne er moderniserede og velholdte og meget rene og hele stedet er i det hele taget helt i orden. Der er en lille pool med udsigt over dalen og en lille morgenmadsrestaurant som serverer kaffe (helt fin Americano) og typisk italiensk morgenmad.
Wifi virker kun lige omkring receptionen.

Læs mere

Bedømmelse af Il Poggio Luxury Country Resort

Il poggio får vores varmeste anbefalinger. Et virkelig dejligt fredfyldt sted.

Læs mere

Lækkert og intimt landsted

Det bedste sted vi endnu har boet. Fantastisk flotte omgivelser og charmerende rustik stil kombineret med en super pool og meget venligt personale.

Læs mere
 
search map