Anmeldelser af Il Borgo
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bedømmelse af Il Borgo

Under vores ferie havde vi ikke mindre end syv stop på vores roadtrip.
Da vi senere opsummerede vores stop, fik vi kun det til seks stop. Vi regnede på ny og efter et stykke tid ankom vi til Il Borgo. Det beskrev det ganske godt vores ophold, det var ikke toppen, men heller ikke dårlig.
Det var let at finde indkvartering, og parkering var god.
Velkommen var varmt og værelset var fint. Pool området er rart og pænt. Wifi fungerer kun i receptionen og i restauranten.
Hotellet ligger midt i ingenmandsland, så hvis du bor her, beslutter du at tage aftenmåltid på hotellet. Intet galt i sig selv, men noget du bør være opmærksom på.
Vi holdte her to nætter og besluttede at spise på hotel den første nat. Måltidet havde karakter, alt var meget godt. Dagen efter gjorde vi det samme, men det var ikke så godt, vi spiste ikke alt og gik tidligt. Lidt for kort tid til at give en sikker mening, men niveauet af køkkenet følte sig ujævnt.
Hvad var mindre godt var faktisk personalet. Det kan naturligvis være, at vi var uheldige, men den person, der tjente os de to middage, kan simpelthen ikke være tilfreds med sit job, han ville ikke være der. Nogle smøger uden at være uhøflige, men stadig lidt grumpy og ikke meget hjælpsom. Den samme person var ansvarlig for morgenmad på dag 2, da han brugte det meste af sin tid til at tale med pigen i receptionen, måtte jeg gå ud og få ham til at få en kop kaffe mens en anden familie i morgenmadslokalet sandsynligvis troede, at jeg var for påtrængende, valgte at vente til han kom og spurgte, de fik slet ingen kaffe, da han aldrig kom tilbage, det var mere interessant at tale med receptionisten
Hotellet var okay, lokationen lidt for ensom, køkkenet var ujævnt og mindst en af ??personalet burde ikke have været der så dette ophold var lidt af skummetmælk som de siger,

Francavilla di Sicilia som feriedestination

Gode steder at besøge for eksempel Taormina, Etna og mange smukke strande i nærheden.
Et OK stop, men ikke meget mere

Il Borgo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Il Borgo
Juniorsuite
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Il Borgo
 
search map