Anmeldelser af Il Borgo
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Oase i det grønne

En helt fantastisk bolig. Vågnede den første morgen til duften af blomstrende citron-og appelsintræer. Vi ankom lidt over en time senere end forventet, efter 24:00, på grund af den langsommelig udlevering af lejebil. Vi blev mødt af et meget professionelt personale, der fixede noget at spise og drikke selvom køkkenet var lukket. Hele ugen var præget af god service, personlig opmærksomhed og familiær behandling. Dette er et sted, jeg vil virkelig anbefale til alle der ønsker at bo lidt uden for centrum. Vi savnede dog WiFi i værelset, men det fandtes i hovedbygningen og receptionen.

Der er en lille negativ detalje at påpege, som er gældende for lle italienske hoteller, det mangler senge med topmadrasser, så gæsterne må ligge direkte på sengbunden, som er meget hårdt. Mine skuldre blev virkelig skadet derved.

Anbefaling til kommende gæster

Castelmola er et must. Hvis du har en bil tag en tur til outlet ved Enna, tag gerne de mindre veje vest for Etna. Al naturen er så fantastisk. Vi tog også småvejene til det nordlige Sicilien og besøgte Milazzo på halvøen. Restaurant Boca i Taormina serverer glimrende mad. Amfiteateret var vidunderligt og stort. Betagende udsigt overalt.

Il Borgo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Il Borgo
Dobbeltværelse (classic) m. balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Il Borgo
 
search map