Anmeldelser af Il Borgo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Borgo

Læs personlige anmeldelser af Il Borgo som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Borgo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Souvanni og familie fra Fredensborg boede på Il Borgo i Francavilla di Sicilia fra d. 2. til d. 5. juli 2012, på Hotel Orsa Maggiore på Vulcano Ø fra d. 5. til d. 8. juli 2012 og på Hotel Joli i Palermo fra d. 13. til d. 16. juli 2012.

Vores Sicilien-tur gik rigtig godt og der var megavarmt ! Heldigvis var der gode pools og strande.
Agricultura-stedet Il Borgo var dejligt og fredeligt og maden var god.
Vi var specielt glade for hotellet på Vulcano, Orsa Maggiore, og især poolområdet.
Hotel Joli i Palermo, som I anbefalede, var ok og charmerende – lidt Parisisk, men hvis vi skulle
derhen igen ville vi nok vælge noget andet. Det hele var lidt slidt og småt. Vi kunne se der var masser
af hoteller i området, så jeg kunne godt forestille mig der fandtes noget bedre. Men igen ok og
charmerende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Kirsten og familie fra Skødstrup boede på Il Borgo i Francavilla di Sicilia fra d. 20. til d. 21. juli 2011.

Vi havde nogle dejlige dage, hvor vi besøgte Gole d´Alcantara. Et smukt sted, hvor vi gik i slugten iført waders og nød den fantastiske oplevelse, det var at møde naturens kræfter.
Vi overnattede på Il Borgo i dagene 20 og 21 juli. Det var en udsøgt fornøjelse med fine værelser og lækker mad. Absolut anbefalelsesværdigt.
På andendagen tog vi til byen Savaco, hvor nogle af optagelserne til filmen Goodfather er optaget. En spændende by, hvor vi så kirken med balsamerede lig.
En speciel oplevelse. Alt i alt nogle fantastiske dage. Vi var omkring Etna ved Piano Provenzana og så her lavaen og nogle fantastiske billeder fra vulkanudbruddet i 2002.
Det kan varmt anbefales. Vi har kun ros tilovers til in-italia.
Kirsten 20- 21 juli 2011.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Berit og hendes mand fra Nykøbing Sjælland boede på Il Borgo i Francavilla di Sicilia fra d. 22. til d. 25. maj 2011 inden de kørte videre til Collina dei Nebrodi. Hun skrev efter rejsen:

Vi har haft en oplevelsesrig tur. Vejret var desværre dårligt de første tre dage. Overnatningsstederne var fine venligt personale og dejlige omgivelser. På La Collina dei Nebrodi var vores updaterede GPS ikke helt med på vejen, så det var godt vi fik kortet fra Jer. Området er godt at vandre i, men jeg savnede kort over bjergene, fordi mulighederne var mange. Højdepunktet var et døgn på Stromboli i pragtfuldt vejr, hvor vi boede på bed and breakfast. Tak for de søde e-mail og den gode infomation undervejs, vi er helt tilfreds med Jeres arbejde.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map