Agriturismo i Francavilla di Sicilia på Sicilien

Il Borgo

Restauranten Standardværelse Suiteværelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Il Borgo ligger på et udsigtsted over Alcantara-floden lidt afsides og langs vejen mellem Francavilla di Sicilia og Giardini di Naxos, i kort afstand fra de seværdige Gole dell'Alcantara.

Nyd stemningen og udsigten fra poolen

Il Borgo er et antik landsted som er blevet fornemt renoveret. Hvor man engang havde olivenpresseriet og vinproduktionen ligger i dag en flot restaurant. I de gamle bondehuse og den gamle stald har man indrettet stedets værelser, hvor gæsterne bliver indlogeret. I haven mellem huset og floden har man installeret en god pool med tilhørende solterrasse, hvorfra man nyder en rigtig flot udsigt over de omkringliggende oliven- og appelsinplantager samt den laveste del af Alcantara-dalen. Ved gården er der desuden parkeringsplads samt reception.

Læs mere om Il Borgo

Restaurant med indendørs og udendørs servering

Restauranten tilbyder retter der er baseret på gårdens egne produkter. Her produceres også likør, bl.a. den kendte limoncello. Gæsterne kan anten spise i den flotte stue eller - så længe vejret tillader det og det er normalt ret længe - udendørs. Restauranten benyttes nu og da til bryllup og andre festligheder, især om lørdagen, men man kan altid vælge at spise på et af de nærliggende spisesteder.

Værelser med aircondition og - om ønsket - balkon

Værelserne er pænt og flot indrettede og råder alle over aircondition, fjernsyn og eget badeværelse med toilet og hårtørrer samt enten bruser eller karbad. Da værelserne er beliggende i gamle bygninger, bør du være indstillet på at de ikke er ens, hvorfor billederne nedenfor bør betragtes som eksempler. Suiteværelserne er større end standardværelserne og er mere elegante i deres indretning.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map