Hotel i Francavilla di Sicilia på Sicilien

Hotel d'Orange d'Alcantara

Den berømte kløft Gole dell'Alcantara
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel d'Orange er et familieejet hotel, som ligger i udkanten af byen Francavilla di Sicilia, og tæt på den smukke Alcantara-dal midtvejs mellem Taormina og vulkanen Etna. Hotellets historie startede i 1983, og stedet har altid været ejet og bestyret af familien Savoca. Som regel bliver turisterne ikke i Francavilla meget længere end 3 eller 4 dage. For når man en gang har oplevet Etna, Gole dell'Alcantara og byerne rundt om vulkanen kører de fleste videre mod nord eller syd, og det er i virkeligheden lidt synd, for hotellet er glimrende som udgangspunkt for mange flere udflugter i omegnen. Under alle omstændigheder har ikke forhindret ejerfamilien i at tage initiativ til at forsyne deres hotel med adskillige faciliteter, som løbende bliver forbedret.

En god restaurant og pizza i stenovn

Foruden den dejlige pool, tilbyder hotellet reception, bar og restaurant, som er vældig populær blandt de mange italienske gæster, og bedre anbefaling er svær at få. Den indendørs restaurant bærer præg af, at den ofte benyttes busgrupper, for hvem hotellet er et perfekt frokoststop på en udflugt i området. Men restauranten har dog også en udendørs overdækket terrasse, hvor der er mere hyggeligt at sidde og spise, og forresten laver de også en rigtig god pizza, som er bagt i en ægte stenovn, hvilket normalt betragtes som et kvalitetsstempel i sig selv.

Læs mere om Hotel d'Orange d'Alcantara

En dejlig pool og en skøn solterrasse

På taget finder du den dejlige swimmingpool på 5 x 11 meter med tilhørende solterrasse. Der er forholdsvis god plads omkring bassinet, og de fleste vil nok at tage en "fridag" under den dejlige sicilianske sol. Alle etagerne er forbundet med elevator.

Værelse med balkon

Hotellet råder over 34 værelser i forskellige kategorier.
Værelserne bliver løbende renoveret, og adskiller sig primært på størrelse, standard af møbler og indretning. Alle værelser har som minimum aircondition, TV, telefon, værdiboks, bad med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel d'Orange d'Alcantara

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map