Hotel i Francavilla di Sicilia på Sicilien

Hotel d'Orange d'Alcantara

Den berømte kløft Gole dell'Alcantara
 
Hotel d'Orange d'Alcantara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel d'Orange d'Alcantara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Francavilla di Sicilia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel d'Orange er et familieejet hotel, som ligger i udkanten af byen Francavilla di Sicilia, og tæt på den smukke Alcantara-dal midtvejs mellem Taormina og vulkanen Etna. Hotellets historie startede i 1983, og stedet har altid været ejet og bestyret af familien Savoca. Som regel bliver turisterne ikke i Francavilla meget længere end 3 eller 4 dage. For når man en gang har oplevet Etna, Gole dell'Alcantara og byerne rundt om vulkanen kører de fleste videre mod nord eller syd, og det er i virkeligheden lidt synd, for hotellet er glimrende som udgangspunkt for mange flere udflugter i omegnen. Under alle omstændigheder har ikke forhindret ejerfamilien i at tage initiativ til at forsyne deres hotel med adskillige faciliteter, som løbende bliver forbedret.

En god restaurant og pizza i stenovn

Foruden den dejlige pool, tilbyder hotellet reception, bar og restaurant, som er vældig populær blandt de mange italienske gæster, og bedre anbefaling er svær at få. Den indendørs restaurant bærer præg af, at den ofte benyttes busgrupper, for hvem hotellet er et perfekt frokoststop på en udflugt i området. Men restauranten har dog også en udendørs overdækket terrasse, hvor der er mere hyggeligt at sidde og spise, og forresten laver de også en rigtig god pizza, som er bagt i en ægte stenovn, hvilket normalt betragtes som et kvalitetsstempel i sig selv.

Læs mere om Hotel d'Orange d'Alcantara

En dejlig pool og en skøn solterrasse

På taget finder du den dejlige swimmingpool på 5 x 11 meter med tilhørende solterrasse. Der er forholdsvis god plads omkring bassinet, og de fleste vil nok at tage en "fridag" under den dejlige sicilianske sol. Alle etagerne er forbundet med elevator.

Værelse med balkon

Hotellet råder over 34 værelser i forskellige kategorier.
Værelserne bliver løbende renoveret, og adskiller sig primært på størrelse, standard af møbler og indretning. Alle værelser har som minimum aircondition, TV, telefon, værdiboks, bad med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel d'Orange d'Alcantara

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel d'Orange d'Alcantara

Læs personlige anmeldelser af Hotel d'Orange d'Alcantara som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel d'Orange d'Alcantara. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel d'Orange d'Alcantara

Bedømmelse af Hotel d'Orange d'Alcantara

Læs mere

Skougaard

Sicilien er fantastisk og hotellets udgangspunkt har givet os mange gode oplevelser fra bilen.
Hotellet benyttes åbentbart meget som mellemstation. Det har for os betydet at der absolut intet menukort er til aftensmaden når der ikke er nogen til transit, køkkenet er nedprioriteret i middagstimerne til ingen mad og vi skal derfor ud at kører for at spise, også til aften.
Det gælder også rengøringsniveau, ved megen transit var der ingen rengøring pga. Travlhed og ofte mangler forbrugsvarer på badeværelset.
Det er absolut ikke et hotel jeg vil anbefale, men gerne området.
Vi var rundt i en del byer og Francavilla byder på samme muligheder.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel d'Orange d'Alcantara

Læs mere
 
search map