Francavilla di Sicilia, Sicilien Gole Alcantara - botanisk og geologisk park

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Kløften Gole Alcantara er et geologisk fænomen, som er opstået under et af den nærliggende vulkan, Etnas, udbrud. Kløften er op til 50 meter dyb og er blevet oversvømmet af en stærk strøm af fersk vand, der kommer ned oppe fra bjergene. Det er muligt at følge floden gennem kløften på en strækning på 150 meter gennem bjergenes dramatiske vægge og kulisser.

Turistattraktion på godt og ondt

Kløften er gennem årene blevet en stor turistattraktion, hvilket desværre smitter af på det ellers naturlige i hele fænomenet og på kløftens omgivelser. Så du skal være i stand til at se bort fra dette. Kan du det, så er oplevelsen af kløften og muligheden for at bade i det klare bjergvand det hele værd.

Hvad for du for pengene?

Man betaler for at få adgang til parken, hvilket inkluderer adgang til to (menneskeskabte) pools nær indgangen, en 3D biograf-forestilling, der illustrerer hvorledes kløften blev skabt, et botanisk museum, en restaurant og elevator-service, der får besøgende op og ned gennem kløften. Body-rafting er også muligt mod ekstra betaling.

Er du i god form så...

Hvis du er i god form og har mod på udfordringen, må man også selv klatre ned (og op) i kløftens bund i eget tempo, men det skal siges, at det er en meget stejl nedstigning. På toppen af kløften er der flere stier, der fører gennem den botaniske have og op til flere forskellige udsigtssteder. Betaler du adgangsbilletten til parken, får du også gratis parkering.

Undgå august

Hvis du ønsker at nyde og beundre kløften og parken med en smule fred og ro omkring dig, så anbefaler vi vore kunder at undgå at tage hertil i august, hvor italienerne selv holder ferie, da stedet i denne måned er (for) velbesøgt.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
search map