Hotel i Francavilla di Sicilia på Sicilien

Agripark Gole Alcantara

 
Agripark Gole Alcantara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agripark Gole Alcantara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Francavilla di Sicilia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agripark Gole Alcantara giver dig en perfekt og rolig base til at udforske Siciliens nordøstlige hjørne. Alt fra Etna til Taormina og strandene i Giardini Naxos er inden for behagelig køreafstand i bil. Agripark Gole Alcantara ligger lige ved, eller rent faktisk inde i selve naturparken, hvor du finder den fantastiske naturskabte kløft, som er et sandt paradis for naturelskere. Du kan vandre, dyrke canyoning eller eventuelt cykle i området. Mulighederne er mange.
Taormina og Giardini Naxos befinder sig ca. 30 minutters kørsel fra stedet, mens butikker, restauranter og caféer kan findes få minutters kørsel væk i landsbyen Motto Camastra. Vi anbefaler at du lejer en bil, da den offentlige transport på disse kanter er meget begrænset.

Med citrusduft i næseborene

Agripark Gole Alcantara befinder sig i et smukt grønt område mellem citron- og appelsinplantager. Atmosfæren er autentisk, lokal, siciliansk og meget basal. Hvis det ikke skræmmer dig, vil du finde et bredt udvalg af service og faciliteter, som vil være med til at gøre dit ophold behageligt.
Stedets perle er køkkenet, som serverer traditionelle sicilianske retter med mange økologiske og sæsonprægede råvarer fra lokalområdet. Restauranten er åben til både frokost og aften, og om morgenen serveres der en god siciliansk morgenmad hovedsaligt baseret på søde kager, men også afskåret pålæg og ost. De fremstiller også flere forskellige slags marmelade, som kan købes på stedet.

Til de varme dage er der en lille pool, hvor du kan blive kølet ned eller læse en bog, mens du nyder tilværelsen. Hvis du har lyst til en kølig drink, vil barmanden gøre sit yderste for at fremtrylle netop din yndlingsdrink.

Hvis du planlægger at medbringe dine børn, er det ikke noget problem. Der er masser af plads til at lege på området.

Læs mere om Agripark Gole Alcantara

Sicilianske værelser og lejligheder

Agripark Gole Alcantara tilbyder 4 værelser og 2 lejligheder, inkl. et handicapvenligt værelse. Alle værelser og lejligheder har aircondition, satellite TV, badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Lejlighederne har også et enkelt udstyret køkkenhjørne samt terrasse.

Skjul teksten
 
 
search map