Anmeldelser af Baia Taormina Hotel

 
Baia Taormina Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Baia Taormina Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Forza d'Agrò og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Baia Taormina Hotel

Læs personlige anmeldelser af Baia Taormina Hotel som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Baia Taormina Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Smuk udsigt men suboptimal forplejning

Hotel Baia Taormina ligger meget smukt med udsigt over havet fra værelserne som også er fine og store og med gode terrasser. Der er nedgang (om end lidt lang og trænger til renovering) til hotellets egen lille strand som er meget hyggelig.

Desværre levede hotellet ikke helt op til beskrivelsen på In-italias hjemmeside, da der stod (og november 2019 stadig står), at hotellet er en kulinarisk smagsoplevelse med to restauranter. Der var dog kun én restaurant på hotellet (buffetrestaurant) og den var desværre en regulær turistfælle – dårlig og dyr.

Vi måtte derfor tage bilen til Letojanni tæt ved, hvor der heldigvis var gode restauranter. Ret ærgerligt da tanken ellers var at undgå kørsel efter middagen. Morgenmaden var en rimelig buffet, men med meget kø ved kaffemaskinerne (ikke dimensioneret til antallet af gæster).

Vejen ved hotellet er meget trafikeret og ikke noget, man ønsker at gå langs. Skal man rundt på egen hånd, fordrer det en bil – men undlad endelig at leje en sådan hos LocAuto, da de kompenserer for deres lave priser ved krav om dækning af forud eksisterende skader.

Trods disse tilbageslag havde vi en rigtig god efterårsferie på Sicilien i dejligt vejr, som gjorde, at vi alle fire glade badede i pools og middelhavet ved hotellet.

In-Italia's kommentar

Hej Emil. Mange tak for din anmeldelse. Vi har kontaktet Baia Taormina, og de bekræfter, at der nu kun er én restaurant (buffet) på hotellet. Ændringen til en sæsonbestemt restaurant har hotellet desværre ikke sendt videre til os, så mange tak for informationen, som nu er rettet til i teksten. Jeg er glad for at høre, at I havde en god efterårsferie på Sicilien, og at vejret var godt, så I kunne nyde poolen : ) Endnu engang tak for din anmeldelse. Mange hilsner, Amalie

Baia Taormina Hotel
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Baia Taormina Hotel
Dobbeltværelse (deluxe) m. havudsigt og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2019
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn

Dejligt hotel med gammeldags charme

Stort, dejligt og godt hotel med en charmerende stemning af tidligere tider. Rengørings- og morgenmadspersonalet var fantastiske. Men receptionisten, som jeg tror, havde en noget højere position end de andre, var meget ubehagelig og ikke serviceminded. Jeg så og hørte, at han svarede andre gæster på samme måde, som han svarede mig.

Forza d'Agrò som feriedestination

Baia Taormina Hotel
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Hotellet ligger lidt "off the road", men er absolut meget dejligt!
 
Selve indkvarteringen på Baia Taormina Hotel
Dobbeltværelse (premium) m. havudsigt og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 1 voksen
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map