Hotel i Forza d'Agrò på Sicilien

Baia Taormina Hotel

 
Baia Taormina Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Baia Taormina Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Forza d'Agrò og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Baia Taormina er bygget på en bjergskråning og du har en fantastisk udsigt mod byen Taormina og det blå hav, men den by du bor tættest på hedder Marina d'Agrò. Du bor ud til Middelhavet og har adgang til både pool og privat strand. Den verdensberømte by Taormina ligger få kilometer fra hotellet, og er naturligvis et must, når du er på disse kanter, men hvis du foretrækker de mindre turistede byer, kan vi også anbefale den charmerende naboby Sant 'Alessio.

Et ideelt sted til en afslappende ferie

Hotel Baia Taormina er et helt lille paradis, som er bygget ind i klipperne i flere forskellige niveauer. Hotellet er omgivet af en grøn og frodig park, hvor du kan gå på opdagelse. I den lavest beliggende del af hotellet finder du receptionen, bar og restaurant. På etagerne ovenover ligger værelserne - og på den øverste etage finder du hotellets bedste suiter. Udsigten fra balkoner og terrasser er helt uforglemmelig, og skal du fejre noget særligt eller har du bare et ønske om en helt særlig komfort, så vælg den luksuriøse og rummelige Suite Deluxe med privat terrasse og jacuzzi.

Nyd pool og hotellets spa

Hotellet råder over to fælles swimmingpools, hvoraf den ene er fyldt med saltvand. På de store terrasser kan du solbade og slappe af, eller du kan lade dig forkæle i spa'en og wellness centret, hvor du bl.a. kan bestille massage og forskellige skønhedsbehandlinger.

Læs mere om Baia Taormina Hotel

Privat strand og shuttle service er inkluderet i prisen

Hvis du har lyst til at skifte poolen ud med strand og havvand, er det ikke nødvendigt hverken at gå eller køre i egen bil. Hotellet tilbyder nemlig shuttle-service på faste tidspunkter, som bringer dig ned ved vandet på cirka 2 minutter. Stranden ligger under kystvejen neden for hotellet.

Shopping i Taormina

Hotellet har også shuttle-service med fast køreplan til og fra Taorminas bycentrum. Byen byder på et rigt udvalg af caféer, isbarer og spisesteder men også butikker i alle afskygninger langs den hyggelige gågade (Corso Umberto). I Taormina skal du naturligvis også besøge det græsk-romerske teater, men du skal være forberedt på, at du ikke har byen for dig selv, for der er mange andre, som har fået samme gode idé.

Nyd den charmerende kystby Sant 'Alessio

Byen Giardini di Naxos er Taorminas badeby, men hvis du vil opleve en mindre turistet badeby og færre souvenirbutikker, skal du vende blikket mod nord. Lige bagved Agrò klippen finder du nemlig byen Sant'Alessio. I Middelalderen var Sant 'Alessio tyndt befolket på grund af piratangreb fra havet. Mange forlod fiskeriet og begyndte at beskæftige sig med landbrug. Ja de flyttede simpelthen op til Forza d'Agrò, som er en del lettere at forsvare. Da piraterne var væk, oplevede mange af kystens småbyer en økonomisk opblomstring - heriblandt i Sant 'Alessio, hvor antallet af indbyggere steg. Her kan du udforske slottet, som blev bygget af Alessio d. 1. i 1045-1118 og beundre den strategiske placering af byens mure og dens vagttårne på forbjerget.

Smagsoplevelse på Hotel Baia Taormina

Her kan du gøre som de lokale og starte dagen med en croissant, en kage og en cappuccino. Du kan også tage en god granita-is med eller uden fløde (det skal prøves især i de varmeste måneder) eller kan du følge dine nordiske vaner ved at plukke fra den rige buffet, hvor du både finder pålæg, ost, æg, yoghurt, müsli, corn flakes, frugt, juice og meget andet. Har du særlige ønsker kan du rette henvendelse i receptionen, når du ankommer og så vil de gøre hvad de kan for at opfylde dine ønsker.

Til middag (buffet) kan du nyde de mange sicilianske specialiteter, og de gode og robuste vine fra øen, som restauranten byder på. Både smag, dufte og krydderier gør fiske- og skaldyrsspecialiteter til en helt særlig oplevelse. Du kan også opleve kokken lave et egentligt madlavningsshow i løbet af middagen. Restauranten er elegant og lys, og fra de store vinduer har du en vidunderlig udsigt over havet. I de varme måneder kan du spise på terrassen - et ideelt sted til en romantisk middag i stearinlysenes skær.

Læs om værelserne på Baia Taormina Hotel

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Baia Taormina Hotel

Læs personlige anmeldelser af Baia Taormina Hotel som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Baia Taormina Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Baia Taormina Hotel

Dejligt hotel med gammeldags charme

Stort, dejligt og godt hotel med en charmerende stemning af tidligere tider. Rengørings- og morgenmadspersonalet var fantastiske. Men receptionisten, som jeg tror, havde en noget højere position end de andre, var meget ubehagelig og ikke serviceminded. Jeg så og hørte, at han svarede andre gæster på samme måde, som han svarede mig.

Læs mere

Smuk udsigt men suboptimal forplejning

Hotel Baia Taormina ligger meget smukt med udsigt over havet fra værelserne som også er fine og store og med gode terrasser. Der er nedgang (om end lidt lang og trænger til renovering) til hotellets egen lille strand som er meget hyggelig.

Desværre levede hotellet ikke helt op til beskrivelsen på In-italias hjemmeside, da der stod (og november 2019 stadig står), at hotellet er en kulinarisk smagsoplevelse med to restauranter. Der var dog kun én restaurant på hotellet (buffetrestaurant) og den var desværre en regulær turistfælle – dårlig og dyr.

Vi måtte derfor tage bilen til Letojanni tæt ved, hvor der heldigvis var gode restauranter. Ret ærgerligt da tanken ellers var at undgå kørsel efter middagen. Morgenmaden var en rimelig buffet, men med meget kø ved kaffemaskinerne (ikke dimensioneret til antallet af gæster).

Vejen ved hotellet er meget trafikeret og ikke noget, man ønsker at gå langs. Skal man rundt på egen hånd, fordrer det en bil – men undlad endelig at leje en sådan hos LocAuto, da de kompenserer for deres lave priser ved krav om dækning af forud eksisterende skader.

Trods disse tilbageslag havde vi en rigtig god efterårsferie på Sicilien i dejligt vejr, som gjorde, at vi alle fire glade badede i pools og middelhavet ved hotellet.

Læs mere
 
search map