Agriturismo i Fontane Bianche på Sicilien

B&B Arenile

 
B&B Arenile er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Arenile er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Fontane Bianche og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

B&B L'Arenile ligger i en nyistandsat villa i kort afstand fra Fontane Bianches flotte sandstrand.

Villaens ejere er tre søskende, som har valgt at indrette den som et lille familiehotel. I stueetagen findes reception samt morgenmadsstue med udgang til en terrasse med borde og stole, hvor du kan indtage morgenbuffet eller slappe af med et glas vin eller en kølig øl. Ved huset er der privat parkeringsplads som gæsterne frit kan benytte.

Læs mere om B&B Arenile

Husets 10 værelser ligger alle på første og anden sal. De er klassisk indrettet og råder alle over aircondition, fladskærmsfjernsyn, minibar, telefon og sikkerhedsboks samt badeværelse med toilet og bruser. Nogle af dem råder over balkon, hvorfra man kan skimte horisonten og havet gennem træerne, men man skal dog ikke regne med nogen decideret havudsigt.

I byen finder du spisesteder og de basale indkøbsmuligheder samt apotek. Du bor i kort køreafstand fra Siracusa, Noto og alle de andre berømte barokbyer, den imponerende park ved Cavagrande, Vendicari naturreservat samt Porto Palo.

Skjul teksten
 
 
search map