Agriturismo i Fiumefreddo på Sicilien

La Terra dei Sogni

Superiorværelserne med tilhørende balkon Poolområde på La Terra dei Sogni Etna i udbrud set fra La Terra dei Sogni Spisested lige ud til pool på La Terra dei Sogni Smag de sicilianske vine på La Terra dei Sogni Terrasse med havebord og -stole Udendørs arealer med bord og stole i stueetagen
 
La Terra dei Sogni er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Terra dei Sogni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Fiumefreddo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du på en lille agriturismo lige uden for Fiumefreddo, kort fra havet og fra vulkanen Etna. Når du kører ind på ejendommen, vil du sikkert lægge mærke til de store drivhuse, der tilhører gården. For enden af indkørsel bliver der grønt og smukt med Etna i baggrunden som pynt på landskabet.

Spring i vandet lige ved dit værelse

Værelserne, restauranten og receptionen ligger tæt på den gode pool. Rundt om poolen er der god plads til solbadning og endda en del spiseborde under et overdækket område, hvor du kan nyde dine måltider med en god flaske vin. Du har kort fra dit værelse til poolen, uanset hvor du bliver placeret på hotellet.

Familiedrevet agriturismo med klassiske opskrifter på restauranten

Du bliver sikkert mæt med en god smag i munden, når du spiser på gårdens restaurant - her er der ikke finurlige gastronomiske oplevelser med poetiske navne, men autentiske retter . Gården drives af ejerfamilien sammen med få ansatte. Det fungerer næsten som et gammeldags pensionat med solide portioner af husmormad inspireret af Italiens mest klassiske opskrifter. Vinkortet er ikke enormt, men byder på øens produktion af såvel hvide og røde vine - er du til øl, finder du også nogle lokale flasker (og nogle internationale mærker).

Hvad vokser i drivhusene?

Du får sikkert sammen spørgsmål i hovedet, som vi fik, når du kører ind i ejendommen. Hvad pokker dyrker de her, der ikke kan vokse af sig selv under Siciliens næsten evige sol? Svaret er eksotiske planter og blomster som for eks. bougainvillea og callistemon (også kendt som "flaskerenser"), der begge stammer fra mere fugtige klimaer og har derfor behov for andre fugtighedsforhold i luften end Sicilien meget tørre varme, som til gengæld er langt mere behagelig for os mennesker. Når planterne er vokset til en vis størrelse, kan de bedre klare øens tørre klima.

Simple værelser med det nødvendige faciliteter

Værelserne er ret simple i deres indretning - det er ikke herfra, at du vil poste romantiske billeder på din facebook profil. Vælger du et superiorværelse, så kan du glæde dig over privat balkon mod pool og landskabet. Trods indretningen ikke er noget særligt, er der alt, hvad du og din familie behøver, nemlig aircondition, lille køleskab, eget bad med toilet og bruser samt hårtørrer, værdiboks samt fjernsyn med nogle satellitkanaler. Wi-fi forbindelse til internettet er med i prisen, men fungerer bedst fra området ved poolen.

Lej bil til de mange udflugter i omegn

Ankom til La Terra dei Sogni i bil, da du ellers vil have meget svært ved at komme omkring. Det er sandt, at der er togstation i Fiumefreddo, ca. 1,5 km fra gården, men du skal ikke regne med mange togforbindelser herfra. I bil vil du komme hurtigere rundt, og hvis du har et par børn med, vil omkostningerne være en del mindre end 4 togbilletter tur/retur. Vælger du at besøge Catania, som er en ægte større by med mere end 700.000 indbyggere, skal du være parat på en del mere trafik end i provinsen.

Vælg La Terra dei Sogni fordi...

... du er på opdagelse på Sicilien og regner med at være meget mere udendørs end indendørs. Der er kort til mange gode udflugter, og du bor gemt i landskabet i rolige omgivelser.

 
 

Gæstebedømmelser af La Terra dei Sogni

Læs personlige anmeldelser af La Terra dei Sogni som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Terra dei Sogni. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra La Terra dei Sogni

Fantastiske rammer

Dejlig afslappet, familiær stemning,
Gode omgivelser, hvor der var plads til alle.
God service og hjælpsomhed fra personalet.

Læs mere

Roligt og rart sted i smukke omgivelser

Læs mere

Middelmådigt agriturismo

Læs mere

Fantastisk sted

Fantastisk sted som udgangspunkt for oplevelser i området.

Læs mere

Autentisk Agricultura i fredelige omgivelser

Roligt landhotel med venlig betjening. Rene og behagelige værelser. Rigtig glad for netop vores familieværelse nr. 2 med panoramaudsigt og egen teresse. fin daglig rengøring - også af gulvene. Dog var morgenmaden kun spændende de første 2 dage, Nestle moccamaster rigtig ringe hele opholdet! 10 dage med den samme morgenmad var noget trivielt. Aftenmenu savnes måske lidt mere "mors mad" som der vist var reklameret med. Fin pool og liggestole. Lidt rundvisning på gården kunne have været spændende ift. deres afgrøder.

Læs mere
 
search map