Agriturismo i Fiumefreddo på Sicilien

Il Giardino degli Ovali

 
Il Giardino degli Ovali er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Giardino degli Ovali er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Fiumefreddo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Gardino Degli Ovali ligger ca. 10 minutters kørsel fra landsbyen Fiumefreddo. Den ”lidt søvnige” landsby ligger tæt på kysten og har egen strand med småsten. Området er et rigtig godt valg, hvis du ønsker at udforske den østlige del af Sicilien. Vulkanen Etna ligger i baghaven, mens byerne Taormina, Catania og Siracusa begge ligger i behagelig køreafstand.

Start dagen med hjemmelavet kærlighed

Il Gardino Degli Ovalis ejer hedder Salvatore. Han er en rigtig stolt sicilianer og hjælper gerne med næsten hvad som helst. Han har gennemrenoveret et gammelt landsted og kreeret denne lille charmerende agriturismo. Hvor man engang stampede druer til vin, kan du nu nyde en komfortabel og smukt indrettet opholdsstue. Hvis du bor i et hotelværelse begynder din dag med et udvalg af hjemmelavede kager, som man nu engang bruger i Italien. Naturligvis er der også friskpresset appelsinjuice, som kommer lige fra haven, og hvis du er til “rigtig” kaffe, så sig endelig til. Hvis du bor i lejligheden, kan du tilbrede dine måltider i det lille køkken, og ellers ligger der en familieejet restaurant lige oppe på vejen, og der er flere muligheder, hvis du kører ind til byen.

Læs mere om Il Giardino degli Ovali

Nyt og gammelt

Selv om Il Gardino Degli Ovali er ny, er der lagt stor vægt på, at du kan mærke det autentiske Sicilien. Stedets faciliteter og indretningen er holdt i moderne stil, men der er bevaret rigtig mange originale elementer.
Alt i alt er Il Gardino på ingen måder et sofistikeret sted, men et basalt, komfortabelt og hjertevarmt sted, hvor du kan nyde din ferie i fulde drag. Der er wi-fi i opholdsstue og lobby.

Bo i værelser eller lejlighed

Il Gardino Degli Ovali tilbyer både værelser og et par lejligheder. I alt er der 6 enheder, og de er alle indrettet i en meget enkel men varm stil med et moderne touch. Alle værelser og lejligheder har satellit TV og badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har også et køkkenhjørne, så du selv kan lave mad. Bor du i et af værelserne, har du mulighed for at benytte et fælles køkken i hovedbygningen.

Skjul teksten
 
 
search map