Hotel i Ficarra på Sicilien

Villa Ginevra

<p>Huset ved indkørsel til Villa Ginevra</p>
<p>Terrassen til <em>relax</em>værelserne</p>
<p>Balkon med havudsigt i hovedbygning</p>
<p>I dette lille hus findes der to superior-værelser</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Ginevra ligger på et udsigtsted mellem Brolo og dens antikke tårn, der ligger nede ved havet og Ficarras middelalderlige centrum, hvor du kan drikke en espresso eller et glas vin med de lokale.

Nemt at komme til

På trods af, at Villa Ginevra ligger helt ude på landet i Nebrodi Bjergene, er der ikke nogen grusvej, som du skal køre ad for at komme frem til hotellet. Du er kun 3 km fra en motorvej - så du kan komme på mange gode udflugter under dit ferieophold. På trods af, at motorvejen ligger relativ tæt på, er der ingen støj fra den. Selve vejen, der fører dig fra motorvejen til hotellet (og dernæst til Ficarra) er meget lidt trafikeret.

Læs mere om Villa Ginevra

Lyt til vindens stemme mens du nyder havudsigt

Fra Villa Ficarra har du en fin udsigt over havet, de grønne bjergskråningerne og over Brolos smukkeste del af centrum - du kan altså kun se byens gamle borg og dens enorme vagttårn. Selv når alle hotellets 11 værelser er "fully booked" hersker stilheden over gæsternes stemmer.

Smag den gode olivenolie fra omegnen

Hotellet ligger på en ejendom, som er flere hektarer stor. En stor del af ejendommen er dækket af olivenplantage, der hører under arten minuta messinese. Minuta betyder lille og disse oliven er virkelige små. Deres olie er fin, let og passer rigtig godt til fisk og grøntsager. Den har ofte en eftersmag af citron eller appelsin. I Ficarra kommunen er der tre producenter, der producerer olivenolien fuldt ud økologisk og eksporterer den til de fineste spisesteder i Europa og på den anden side af Atlanterhavet. Olien på Villa Ginevra er ikke certificeret som økologisk, du vil dog selv kunne konstatere at planterne ikke får meget andet end vand fra himlen og god luft fra havet.

Hotellet er fordelt i tre bygninger

Villa Ginevras 11 værelser er fordelt i tre bygninger. Hovedhuset stammer fra 1600-tallet og huser receptionen og restauranten samt 6 værelser på første sal. Værelserne er enten med balkon og havudsigt eller terrasse mod bjergsiden. Ved indkørsel til ejendommen er der et nyere hus (villetta, der har tre gode værelser med en bred balkon eller terrasse samt bavudsigt. Lidt gemt for sig selv, inde i skoven omgivet af egetræer, ligger der det sidste lille søde hus (Casa dei Sugheri, som indeholder to værelser, begge med egen terrasse / have lige ved døren. Disse to er hotellet mindste værelser og dog har de begge mulighed for en ekstra opredning i hemsen - vær opmærksom på, at stigen op til hemsen er meget stejl, hvorfor vi fraråder at du booker disse to rum, hvis du rejser med et lille barn.

Restaurant på stedet

I byen Ficarra - 3,5 km fra hotellet - finder du tre anerkendte spisesteder, som mange kører op til fra kysten på grund af deres gode mad, men stadig ret beskedne priser. Hvis du ikke øsnker at køre ude om aftenen kan du også spise på stedet. Udenfor sommermånederne er restauranten kun åbnet i weekenden, men om sommeren serveres der lokal køkkenkunst hver aften. Restauranten har både bord indendørs og på terrassen - en opmærksom betjening sørger for at servere smagefulde retter med gode råvarer fra omegnen. Er det en ulempe for dig som gæst, at der er en restaurant på hotellet? Det kan det være. Ulempen er, at der en gang i mellem bliver holdt bryllup på Villa Ginevra. Et bryllup sydpå betyder ofte mange menneske i deres fineste tøj, der fejre brudeparret med et ekstra glas vin. Villa Ginevra har rigtig god plads, så det er ikke svært at finde sit eget stille hjørne, men vi kan ikke udelukke, at der kan være et arrangement, der vil medføre mere støj end normalt, på de dage du er der. Det kan dog være en oplevelse værd at opleve hvordan sicilianerne fester og fejre sammen.

Er dette et feriested for børnefamilier?

Børnene er velkomne på Villa Ginevra og der er flere værelser hvor en familie på 4 kan opholde sig bekvemt. Poolområdet, som blev gjort klar til sommer 2019 er lækker med masser af plads, havudsigt og et bassin for børnene, der ligger i forbindelse med det større bassin for de voksne. Hvis du dog vil på gå ture i skoven og lade dem opdage reder, ræve og lære træerne at kende så er Villa Ginevra et godt udgangspunkt. Her finder du også Nino's far, der passer ejendommen og grøntsagshaven, hvor I er velkommen til at være nysgerrige på de planter han passer og dyrker. Oppe i bjergene vil I finde endnu flere oplevelser, der virkeligt kan være store oplevelser for børnene (og for de voksne): Cataafurco vandfald og Argimusco højsletten er blandt de naturoplevelser som I kan komme til uden at skulle gå for langt... og hvis I elsker at vandre er der meget meget mere, der venter på jer under jeres ferie på Villa Ginevra.

Bekvemme værelser med A/C og Wi-Fi

Værelserne er indrettet i en helt anden stil end bygningerne. De har enkle moderne linjer, bekvemme madrasser og er udstyret med A/C, Wi-Fi, fjernsyn, minibar og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Villa Ginevra

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map