Agriturismo i Ficarra på Sicilien

San Noto Antica Residenza di Caccia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

San Noto Antica Residenza di Caccia ligger 400 meter over havets overflade på skråningerne mellem Brolo og Ficarra med udsigt over Nebrodi-bjergenes frodige bjergsider og havet.

Siciliansk gæstfrihed i autentiske rammer

Her bor Stefania og hendes familie samt deres rolige hund. Deres produktion rækker fra olivenolie og nødder til appelsiner og andre frugttræer. Derudover har de en skøn køkkenhave, der samtidig dækker familiens egne behov. Stefania hygger sig desuden med at lave sin egen sæbe baseret på de naturlige råvarer, hun har på grunden.

Læs mere om San Noto Antica Residenza di Caccia

Tæt på spisesteder og kort afstand til stranden

Der er en lille opstammet pool i haven foran huset; og ellers er der henholdsvis kun 5 km og 7 km til strande i Brolo og Gliaca di Piraino, hvis du behøver en frisk dukkert i havet. Nærmeste spisested ligger ca. 700 meter fra gården - der findes flere andre inden for ca. 2 km's afstand.

Komfortable værelser med udgang til terrasse

På stedet er der kun 5 værelser, som er blevet indrettede, hvor der engang var den gamle olivenpresse. Alle værelser har indgang fra den store fællesterrasse, hvor du kan sidde og nyde udsigten over havet og nogle af de Æoliske Øer. De er hyggeligt indrettede og møblerede med antikviteter fra 1800-tallet. Hvert værelse har naturligvis eget bad med toilet og bruser samt hårtørrer. De råder alle over aircondition, lille køleskab og fladskærms-tv.

- De tre Standard-værelser har dobbeltseng og eget bad med toilet og bruser. Der er mulighed for at sætte en barneseng ind. - Den eneste Junior Suite har dobbeltseng og en enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. - Der er også en Suite som består af to separate soveværelser, af hvilke det ene har to enkeltsenge og det andet har dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Dette værelse er egnet til kørestolsbrugere.

Værelserne på San Noto Antica Residenza di Caccia

Dobbeltværelse

værelset Il Vecchio Forno er ca. 19 m² og har indgang fra den store fælles terrasse mellem huset og pool, hvorfra du kikker over havet og de Æoliske Øer. Badeværelse i dette rum er egnet til kørestolebruger.

Dobbeltværelse (superior)

værelset Le Botti er ca. 23 m² og har indgang fra den store fælles terrasse mellem huset og pool, hvorfra du kikker over havet og de Æoliske Øer.

Dobbeltværelse (deluxe)

værelset Il Frantoio er ca. 25 m² og har fælles indgang med en sideliggende Junior Suite, fra den store fælles terrasse mellem huset og pool, hvorfra du kikker over havet og de Æoliske Øer. Vinduet vender mod gården, dalen og havet.

Juniorsuite

Junior Suite værelse er ca. 30 m² og kan gæste op til 3 rejsende i en dobbelseng og en enkeltseng. Du har indgang til værelset fra den fælles terrasse der vender mod havet men dens vinduer vender mod bjergskråningen.

Suite

Suite værelse er ca. 37 m² og består af soverum med dobbeltseng, soverum med to enkeltseng og et badeværelse. Badeværelset er meget rummeligt og egnet til kørestolebrugere.

Hele gården med 13 sovepladser

Du kan leje alle 5 værelser så du får poolområdet helt for dig selv. Du kan benytte det fælles køkken til at tilberede lette måltider til frokost eller aftensmad. Ved køkken er der et udendørs område med bord og stole - mere kompliceret bliver det at være sammen hvis vejret ikke skulle holde hvad det plejer at love så langt syd på. Vær opmærksom at ejeren bor ved siden af og hun fortsat vil sørge for morgenmad, som er inkluderet i prisen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af San Noto Antica Residenza di Caccia

Læs personlige anmeldelser af San Noto Antica Residenza di Caccia som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af San Noto Antica Residenza di Caccia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 16 anmeldelser fra San Noto Antica Residenza di Caccia

Fremragende

Fantastisk

Læs mere

Dejligt feriested

Smuk idyl og fremragende værtsskab gav en dejlig oplevelse i San Noto
Værelserne var fine, udsigten fantastisk og gav god ro.
Rart med et køkken med køleskab, så man kunne stille en hvidvin på køl, til man kom hjem efter en lang dag.
Stefania er rigtig sød, smilende og hjælpsom. Man kan mærke, at hun virkelig gør noget ud af, at gøre hendes hjem til et unikt sted for hende selv og for os besøgende.

Læs mere

Fantastisk beliggenhed

En meget hyggelig gammel olivenmølle. Smukt istandsat. Fred og ro. Udsigten fantastisk. En meget venlig og oplysende værtinde, som kom med gode råd til oplevelser.

Læs mere

Unik ferieoplevelse

Hvis man kan lide fantastisk beliggenhed i udkanten af Nebrodi bjergene, fred og ro, fabelagtig udsigt, fine fine værelser og faciliteter, økologiske værdier og fremragende værtsskab - så er Agriturismo San Noto stedet man kommer igen og igen. Enhver detalje her er udtænkt med henblik på max nydelse - om det er sol, pool, læse, spise, vandreture, historisk eller bare ren afslapning, så kan man finde det her.
Dejligt dejligt sted for den voksne familie.

Læs mere

Et lille paradis på Sicilien

Vi blev mødt med en helt utrolig dejlig åbenhed og gæstfrihed. meget romantisk og pittoresk sted med egen charme. Hver morgen en herlig og varieret morgenmad med brød, ost, æg, hjemmelavet yoghurt og friske kager hverdag - meget lækkert. Den smukke udsigt og de svalende vinde i sommervarme var med til at forøge nydelsen. Og ikke mindst de dejlige rummelige lejligheder - smukt og hyggeligt indrette - rigtigt pænt og rent. Og når der var behov for mere end den dejlige lille pool tog det kun 15-20 minutter at komme ned til en herlig strand, der ikke var overrendt. Bag San Noto var der flere hyggelig små landsbyer med gode spise muligheder - ideelle til dagsudflugter. Og ikke mindst den søde værtinde Stefania fik os til at føle os hjemme og kunne give gode råd om udflugtsmål både i bjergene og lang kysten. Et stede der helt uden forbehold varmt kan anbefales.

Læs mere

Bedømmelse af San Noto Antica Residenza di Caccia

Læs mere
 
search map