Agriturismo i Ficarra på Sicilien

Agriturismo San Noto

Fælles køkken Junior Suite
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo San Noto ligger 400 meter over havets overflade på skråningerne mellem Brolo og Ficarra med udsigt over Nebrodi-bjergenes frodige bjergsider og havet.

Siciliansk gæstfrihed i autentiske rammer

Her bor Stefania og hendes familie samt deres rolige hund. Deres produktion rækker fra olivenolie og nødder til appelsiner og andre frugttræer. Derudover har de en skøn køkkenhave, der samtidig dækker familiens egne behov. Stefania hygger sig desuden med at lave sin egen sæbe baseret på de naturlige råvarer, hun har på grunden.

Læs mere om Agriturismo San Noto

Tæt på spisesteder og kort afstand til stranden

Der er en lille opstammet pool i haven foran huset; og ellers er der henholdsvis kun 5 km og 7 km til strande i Brolo og Gliaca di Piraino, hvis du behøver en frisk dukkert i havet. Nærmeste spisested ligger ca. 700 meter fra gården - der findes flere andre inden for ca. 2 km's afstand.

Komfortable værelser med udgang til terrasse

På stedet er der kun 5 værelser, som er blevet indrettede, hvor der engang var den gamle olivenpresse. Alle værelser har indgang fra den store fællesterrasse, hvor du kan sidde og nyde udsigten over havet og nogle af de Æoliske Øer. De er hyggeligt indrettede og møblerede med antikviteter fra 1800-tallet. Hvert værelse har naturligvis eget bad med toilet og bruser samt hårtørrer. De råder alle over aircondition, lille køleskab og fladskærms-tv.

- De tre Standard-værelser har dobbeltseng og eget bad med toilet og bruser. Der er mulighed for at sætte en barneseng ind.
- Den eneste Junior Suite har dobbeltseng og en enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.
- Der er også en Suite som består af to separate soveværelser, af hvilke det ene har to enkeltsenge og det andet har dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Dette værelse er egnet til kørestolsbrugere.

Værelserne på Agriturismo San Noto

Dobbeltværelse standard Il Vecchio Forno

værelset Il Vecchio Forno er ca. 19 m² og har indgang fra den store fælles terrasse mellem huset og pool, hvorfra du kikker over havet og de Æoliske Øer. Badeværelse i dette rum er egnet til kørestolebruger.

Dobbeltværelse superior Le Botti

værelset Le Botti er ca. 23 m² og har indgang fra den store fælles terrasse mellem huset og pool, hvorfra du kikker over havet og de Æoliske Øer.

Dobbeltværelse deluxe Il Frantoio

værelset Il Frantoio er ca. 25 m² og har fælles indgang med en sideliggende Junior Suite, fra den store fælles terrasse mellem huset og pool, hvorfra du kikker over havet og de Æoliske Øer. Vinduet vender mod gården, dalen og havet.

Tresengsværelse Junior Suite Il Frantoio

Junior Suite værelse er ca. 30 m² og kan gæste op til 3 rejsende i en dobbelseng og en enkeltseng. Du har indgang til værelset fra den fælles terrasse der vender mod havet men dens vinduer vender mod bjergskråningen.

Firesengssuiteværelse Di Mezzo

Suite værelse er ca. 37 m² og består af soverum med dobbeltseng, soverum med to enkeltseng og et badeværelse. Badeværelset er meget rummeligt og egnet til kørestolebrugere.

Hele gården med 13 sovepladser

Du kan leje alle 5 værelser så du får poolområdet helt for dig selv. Du kan benytte det fælles køkken til at tilberede lette måltider til frokost eller aftensmad. Ved køkken er der et udendørs område med bord og stole - mere kompliceret bliver det at være sammen hvis vejret ikke skulle holde hvad det plejer at love så langt syd på. Vær opmærksom at ejeren bor ved siden af og hun fortsat vil sørge for morgenmad, som er inkluderet i prisen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Casaletto degli Aranci

Mirto, Sicilien

La Collina dei Nebrodi

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Il Borgo

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Anbefalinger til dig

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Il Borgo

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

Hotel d'Orange d'Alcantara

Francavilla di Sicilia

Il Borgo

Francavilla di Sicilia

search map