Feriebolig på Favignana Ø på Sicilien

Villette Punta Marsala

Udsigt over havet fra Gabbianella Casa Bianca Gabbianella Cala Azzurra Udsigt mod Sicilien Cala Rossa Fyretårnet ved Punta Marsala
 
Villette Punta Marsala er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villette Punta Marsala er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Favignana Ø og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villette Punta Marsala ligger nemlig med udsigt til havet og Sicilien i nærheden af fyrtårnet ved Punta Marsala mellem øens smukkeste bugter: Cala Rossa og Cala Azzurra. Der er tale om to små huse ved siden af hinanden. De har begge egen terrasse og deles om haven.

Afstad

Ankommer du hertil med bil, fører en grusvej hen til parkeringspladsen, der ligger i forbindelse med husene. Du kan også vælge at ankomme til øen uden bil og i stedet leje cykler eller knallert ved havnen. Det tager ikke mere end 15-20 minutter at cykle ind til byen (4,5 km), hvor du kan handle ind, nyde en kop kaffe eller en bid mad på et af de adskillige spissesteder og caféer. Det er således oplagt at komme hertil uden bil, da prisen desuden inkluderer transfer fra og til havnen i forbindelse med ankomst og afrejse.

Læs mere om Villette Punta Marsala

Lejlighederne på Villette Punta Marsala

Etværelseshus Gabbianella med 2 sovepladser

Gabbianella er et lille hus med egen terrasse beliggende ca. 70 meter fra havet. Huset er indrettet som open-space indlogering på ca. 50 m². Huset har køkkenhjørne og spisebord, herudover finder man en dobbeltsovesofa og udgang til terrassen, hvorfra der er havudsigt. Badeværelset er udstyret med toilet og bruser.

Toværelseshus Casa Bianca med hems og 2/4 sovepladser

Casa Bianca ligger i halvdelen af et originalt stenhus udført i tufo, som for nyligt er blevet istandsat. Det befinder sig ca. 70 meter fra havet og er på ca. 40 m² plus hemsen. Det består af stue med køkkenhjørne og fjernsyn, hems med to sovepladser, soveværelse med dobbeltseng og havudsigt samt badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine. Foran huset er der terrasse med parasol og liggestole samt en dejlig havudsigt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villette Punta Marsala

Læs personlige anmeldelser af Villette Punta Marsala som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villette Punta Marsala. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

En drøm

En fantastisk ferie... Stedet er fremragende og roligt. Ejerne, som bor ved siden af, er rare og diskrete. Jeg husker dem med glæde, ligesom jeg husker fornemmelsen af at være ved verdens ende i Punta Marsala, cykelturene, som gav os mulighed for at udforske øen og dens krinkelkroge og bakker. At stoppe i de små byer og smage på forskellige lokale lækkerier, og drikke en kop kaffe på en rolig terrasse... Det var ikke bare noget, jeg nød i et øjeblik, det er noget, jeg stadig tit tænker tilbage på...

Læs mere

Bedømmelse af Villette Punta Marsala

Læs mere
 
search map