Feriebolig på Favignana Ø på Sicilien

Villette Punta Marsala

Pris fra pr. pers.
Udsigt over havet fra Gabbianella Casa Bianca Gabbianella Cala Azzurra Udsigt mod Sicilien Cala Rossa Fyretårnet ved Punta Marsala
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villette Punta Marsala ligger nemlig med udsigt til havet og Sicilien i nærheden af fyrtårnet ved Punta Marsala mellem øens smukkeste bugter: Cala Rossa og Cala Azzurra. Der er tale om to små huse ved siden af hinanden. De har begge egen terrasse og deles om haven.

Afstad

Ankommer du hertil med bil, fører en grusvej hen til parkeringspladsen, der ligger i forbindelse med husene. Du kan også vælge at ankomme til øen uden bil og i stedet leje cykler eller knallert ved havnen. Det tager ikke mere end 15-20 minutter at cykle ind til byen (4,5 km), hvor du kan handle ind, nyde en kop kaffe eller en bid mad på et af de adskillige spissesteder og caféer. Det er således oplagt at komme hertil uden bil, da prisen desuden inkluderer transfer fra og til havnen i forbindelse med ankomst og afrejse.

Læs mere om Villette Punta Marsala

Lejlighederne på Villette Punta Marsala

Etværelseshus Gabbianella med 2 sovepladser

Gabbianella er et lille hus med egen terrasse beliggende ca. 70 meter fra havet. Huset er indrettet som open-space indlogering på ca. 50 m². Huset har køkkenhjørne og spisebord, herudover finder man en dobbeltsovesofa og udgang til terrassen, hvorfra der er havudsigt. Badeværelset er udstyret med toilet og bruser.

Toværelseshus Casa Bianca med hems og 2/4 sovepladser

Casa Bianca ligger i halvdelen af et originalt stenhus udført i tufo, som for nyligt er blevet istandsat. Det befinder sig ca. 70 meter fra havet og er på ca. 40 m² plus hemsen. Det består af stue med køkkenhjørne og fjernsyn, hems med to sovepladser, soveværelse med dobbeltseng og havudsigt samt badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine. Foran huset er der terrasse med parasol og liggestole samt en dejlig havudsigt.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Il Nido del Pellegrino

Favignana Ø, Sicilien

4 Canti Case Vacanze

Castellammare del Golfo, Sicilien

Balconi Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Anbefalinger til dig

Il Nido del Pellegrino

Favignana Ø, Sicilien

Domus Mariae

Castellammare del Golfo, Sicilien

Villa Patrizia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Populært på Sicilien

Villa Zottopera

Chiaramonte Gulfi

Hotel Ariston

Taormina

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina

search map