Anmeldelser af Falconara Charming House Resort & SPA

 
Falconara Charming House Resort & SPA er ikke tilgængelig i øjeblikket
Falconara Charming House Resort & SPA er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Falconara og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Falconara Charming House Resort & SPA

Læs personlige anmeldelser af Falconara Charming House Resort & SPA som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Falconara Charming House Resort & SPA. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Monica og Jakob fra København boede på Falconara Resort i Falconara fra d. 16. til d. 18. maj 2013. Inden da havde de været samme antal dage på Etna Hotel. de skrev efter rejsen:

Vi er netop hjemvendt efter 6 dages fantastisk bryllupsrejse til Sicilien.
De ønsker vi havde til at bo blev til fulde indfriet.

[...] Også det luksuriøse hotel på sydkysten var helt fantastisk! Vi havde reserveret en juniorsuite. Den var umiddelbart en skuffelse, da den lå i hotellets nye fløj uden udsigt til vandet. Vi bad om et rum med direkte udsigt til havet, og betalte ekstra 2.200 kr. Da personalet opdagede vi var nygifte, blev vi opgraderet til hotellets allerbedste suite. Vi boede ubeskriveligt dejligt i den lækreste suite med egen kæmpe terrasse og direkte udsyn til den gamle borg og havet, lyden af havbrus og frisk lun ørkenluft fra Sahara!
Også her var betjeningen i top, smilende og imødekommende personale, dejlig pool og restaurant, dejlige liggestole ved havet og tjenere der tilbød drikkevarer. Vi nød endda et frokostmåltid ved poolen, som to tjenere leverede til os. Udsøgt luksus!

[...] Alt i alt vil vi sige jer tak for super god behandling! Vi kunne ikke have forestillet os en bedre bryllupsrejse, og vi vil rekommandere jer til vores familie og venner.

In-Italia's kommentar

Der er en væsentlige prisforskel mellem den nye del af hotellet (Falconara Resort) og de gamle restaureret bygning ved stranden (Fattoria di Falconara), som er absolut mere charmerende men også en del dyrere. Det er blandt andet derfor at vi holder de to bygninger særskilt i vores program.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Charlotte og familie fra Birkerød boede på Falconara Resort i Falconara fra d. 24. til d. 28. april 2013.

Tusinde tak - vi havde en superfin tur :) Det var nogle meget fine steder vi boede - med hver deres charme og muligheder. På Falconara, hvor vi opholdt os en del på hotellet var personalet meget venligt og imødekommende og der var fine, lækre faciliteter og værelser (det var de også i Erice men der opholdt vi os ikke så meget på hotellet).

Lidt tip på hjemmesiden om vandremuligheder ville være super men vi fik da et par fine ture på bla. ETNA.

Fed årstid med vilde blomster og et meget smukt indland på øen med meget dyrket jord

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2013
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Morten og rejsefælle fra København V boede på Falconara Resort i Falconara fra d. 28. juli til d. 4. august 2012.

Kan varmt anbefale Falconara Charming House and Resort. Rigtigt dejligt og rent hotel med god service og et meget behjælpsomt personale. Lækker pool og den mest fantastiske private strand lige ved foden af hotellet. Hotellets restaurant var ikke helt så imponerende, som resten af hotellet, men der er rigeligt med gode restauranter i byen Licata, som ligger 10 km fra hotellet. Blandt andet den to-stjernet Michelin restaurant La Madia. Yderligere kan byen Agrigento, som ligger en times kørsel fra hotellet, anbefales. Det er en meget smuk by, som har en masse at byde på. Jeg vil klart anbefale at leje en bil, da hotellet ligger lidt isoleret.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map