Hotel i Falconara på Sicilien

Falconara Charming House Resort & SPA

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Falconara Charming House Resort & SPA, som tidligere hed Fattoria Falconara er et moderne hotel, som ligger lige ud til stranden og havet. Samtidig er du nærmeste nabo til den imponerende og maleriske borg Falconara, som ligger direkte på klipperne ud til havet, og som er foreviget på et utal af postkort.

Historiske omgivelser ved havet

Borgen blev bygget i 1400-tallet som forsvarsværk mod saracenerne (arabere) og havde denne funktion ind til slutningen af 1600-tallet. I 1800-tallet blev borgen omdannet til adelig residens og den såkaldte fattoria - direkte oversat, bondegård - blev opført. I dag tilhører denne stemningsfulde bygning, som stadig lyder navnet La Fattoria, hotellet Falconara Charming House Resort & SPA, som du kommer til fra kystvejen mellem Gela og Licata.

Læs mere om Falconara Charming House Resort & SPA

Pool og privat strand

Som gæst på Falconara Resort kan du benytte alle facilieter i begge bygninger. I denne nye hotelbygning La Club House, der ligger ca. 100 meter fra La Fattoria er der 24-timers reception, en hyggelig bar og restauranten Pure Emozioni, som begge har terrasse. Stranden lige under La Fattoria er privat, og der er parasoller og liggestole til alle gæster. Den velholdte have, der adskiller La Fattoria fra La Club House har swimmingpool med vandfald og desuden er der tennisbane. Begge ligger efter vores mening en anelse for tæt på vejen, men det er vist også den eneste finger, vi kan sætte på stedet. Der er endvidere SPA og wellness samt mulighed for at komme på internettet via wi-fi i hall'en og haven, mens denne service ikke kan garanteres fra selve værelserne.

Restaurant med dejlig terrasse

Du spiser din morgenmad som buffet i restauranten, hvor det også er muligt at tilkøbe halvpension, men du kan naturligvis også vælge at spise a al carte. Betjeningen er behagelig og professionel uden at være anmasende, maden god og baseret på lokale råvarer, der byder på årstidsbaserede grøntsager, lokale fisk og kød fra både Iblei- og Nebrodi-bjergene.

Flotte værelser, de fleste med privat udeplads

Falconara Resort har i alt 64 værelser i forskellige kategorier, som er fordelt i de to bygninger La Fattoria (den oprindelige gård) og La Club House (den moderne nybygning). De er stemningsfulde og smukt indrettede enten i moderne minimalistisk eller klassisk siciliansk stil og enkelte værelser er fordelt på to etager. Alle værelser har enten balkon eller "patio" (vi har kaldt det for terrassen) og alle har aircondition, satellit TV, minibar på forespørgsel, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser og/eller badekar samt hårtørrer. De vender enten mod haven eller det blå hav.

Læs om værelserne på Falconara Charming House Resort & SPA

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Tonnara Trabia

Trabia, Sicilien

Villa Zagara Panoramic Garden

Taormina, Sicilien

Baglio Oneto Resort

Marsala, Sicilien

Anbefalinger til dig

Hotel Joli

Palermo, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina

Villa Gisella

San Marco d'Alunzio

search map