Ferieboliger og hoteller i Erice

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Flere af byens snævre gader er belagt med små brosten, som harmonerer godt med de omkringliggende huse og som leder tankerne hen på de tider hvor normannerne herskede på Sicilien.

Fantastisk udsigt  i 800 meters højde

Fra Erice er der en fantastisk udsigt over havet, både mod nord og sydvest, hvor man på klare dage kan se saltbakkerne ved den nærliggende havneby Trapani. I kraft af sin høje beliggenhed er Erice desuden ofte mere behagelig på en ellers varm dag. Temperaturen er lavere og om aftenen kan det være nødvendigt med lange lette bukser og en let jakke.

Kort over Erice 

Klik på kortet nedenfor for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter en feriebolig med god beliggenhed i Erice? I søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den idylliske middelalderby. 

Der er generelt et bredt udvalg af hoteller på Sicilien, og du kan for eksempel vælge at bo på flere forskellige for at opleve mere af øen, som ikke er så lille endda.

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Du kan dernæst booke din feriebolig på Sicilien direkte her på siden.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have hjælp til at træffe det rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for en snak om, hvad du skal vælge og hvorfor.

Transport

Vil du rejse med fly til Sicilien, er Trapani Vincenzo Florio Lufthavn den nærmeste til Erice. Inden for fornuftig køreafstand er dog også Palermo Lufthavn.

 Vil du nemt videre fra lufthavnen til din feriebolig, er det trods busforbindelser mest oplagt at leje en bil, hvilket mange af  vores rejsende vælger at gøre - billeje på Sicilien er ikke så dyrt som herhjemme. En bil gør det desuden i de fleste tilfælde noget nemmere at komme omkring til øens seværdigheder, og er en praktisk fordel for eksempel indkøb. 

Du kan eventuelt vælge at stille bilen på parkeringspladsen i udkanten af Trapani og tage svævebanen op til Erice, som byder på flotte panoramaudsigter. 

De færreste vælger at køre hele vejen fra Danmark til Sicilien i egen bil på grund af afstanden. Vil du tage den omkring 3.000 km lange tur, er det dog muligt at få bilen med over til øen fra  for eksempel Reggio Calabria eller Villa San Giovanni.

Restauranter og forretningsliv

Byens forholdsvis beskedne størrelse taget i betragtning findes der et ganske bredt udvalg af spisesteder i Erice.  Har du en sød tand, kan du glæde dig over, at byen er kendt for sine mandelkager og kiks. Så læg gerne vejen forbi et pasticceria (konditori) og nyd udvalget.  Da byen besøges af en del dagsturister, er der også en del souvenirbutikker.

Har du behov for flere restauranter, butikker og supermarkeder er det store udvalg i Trapani nær ved. 

Læs mere om Erice

Udflugter fra Erice

I udkanten af byen på bjergryggen er den normanniske borg Castello di Venere en populær seværdighed, ikke mindst på grund af den storslået panoramaudsigt herfra. Det er bestemt også værd at tage ned af bjerget for at besøge nærliggende Trapani, som også har flere hyggelige gamle kvarterer med smalle gader, som indbyder til slentreture. 

Derudover kan vi blandt meget andet varmt anbefale en udflugt til Segesta, som har en af Siciliens fornemste seværdigheder, Byen menes at have været en af folkeslaget Elimi´ernes vigtigste byer. Senere kom grækerne til og efterlod en af de bedst bevarede arkæologiske seværdigheder i Middelhavsområdet. Templet og teatret er noget af det du bør se, når du holder ferie på denne del af Sicilien.

 

Skjul teksten
 
 
search map