Feriebolig i Collesano på Sicilien

Le Ville di Le Madonie Golf Resort

 
Le Ville di Le Madonie Golf Resort er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Ville di Le Madonie Golf Resort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sicilien og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mellem naturparken Madonie og Cefalùs golf ligger Le Madonie Golf Resort på et frodigt plateau, der bugner af olivenlunde, mandeltræer, appelsiner og citroner.

Alt i alt råder de over 70 hektarer. Golfbanen er naturligvis af central betydning for komplekset. Den er par 72, fem kunstige søer, en bunker og naturligvis 18 huller. I tilknytning til golfbanen findes et klubhus, en række tilknyttede hotelværelser og ikke færre end 32 bungalower spredt om i udkanten af banearealet. Her er også et stort svømmebassin på 25 x 12 meter, et mindre bassin med vandmassage og et børnebassin.

Læs mere om Le Ville di Le Madonie Golf Resort

Toværelseshus med 2/4 sovepladser:
- De 31 toværelseshuse som ligger rundt om golfbane er alle meget rummelige og består af køkken, opholdsstue med pejs og to sovepladser i sovesofa, soveværelse med dobbeltsaeng og badeværelse med toilet og jacuzzi-karbad. De er alle udstyrede med satellitfjernsyn, aircondition / varmeanlæg og mikrobølgeovn.

Skjul teksten
 
 
search map