Villa i Cinisi på Sicilien

Villa Carta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Carta ligger i Cinisi kommune og en flot udsigt over landskabet over kystlinjen fra Punta Raisis forbjerg til Castellammare-bugten.

God beliggenhed

Du bor her ca. 1 km fra nærmeste indkøbsmuligheder og spisesteder. Der er ca. 3 km til nærmeste strand, ca. 5 km til Palermos lufthavn og ca. 30 km fra Palermos centrum.

Læs mere om Villa Carta

Hus med sjæl og stil

Villa Carta er bygget med traditionelle byggemateriale for området og et ekstra øje for detaljerne. Sten, cotto og træet er kombineret, så huset har sjæl, møbleringen er udsøgt og elegant, haven byder på en flot plæne og middelhavsplanter samt et svømmebassin med tilhørende terrasse.

Nær lufthavnen

Man skal være opmærksom på nærheden til Palermos lufthavn. Det giver sjældent store støjgener, men villaens døre og vinduer er alligevel alle lydisolerede for en sikkerheds skyld.

Villa med 10 sovepladser:
- Villaen er fordelt på to etager og omgivet af store verandaer i træværk og sten. Du har indgang ad den store og velmøblerede opholdsstue, der er opdelt i flere områder med sofaer og sofastole, hvor du også finder en stenpejs beliggende under trappen, som fører op til etagen ovenover. Fra opholdsstuen har du adgang til spisesalen og til en gang, hvorfra der er adgang til køkkenet, som er indrettet med karakteristiske sicilianske detaljer, og til to soveværelser med dobbeltseng. Ved siden af køkkenet er der et vaskerum og en trappe, der fører ned i vinkælderen, hvor ejerne har deres vine, som gæsterne kan få glæde af mod betaling af de åbnede flasker og diverse smagte produkter ved afrejse. Om de to ovennævnte soveværelser beliggende i stueetagen kan vi tilføje, at det ene er meget rummeligt og har udsigt over haven samt eget garderobe og badeværelse med toilet og bruser, det andet er lige så rummeligt og velindrettet, men har intet privat bad. Stadig i stueetagen findes der også et flot badeværelse med toilet og karbad.

På første sal finder vi to stuer en suite med sovesofa til to personer. På første sal findes der endvidere et soveværelse med dobbeltseng og to soveværelser med to enkeltsenge i hvert værelse samt badeværelse med toilet og bruser. Alle værelserne på første sal har udsigt over haven og havets horisont.

Udendørs er der - i den før omtalte flotte have - også et udendørs køkken med grill og brændeopvarmet ovn. Ved grillen er der et spisebord og bænk bygget i mursten.

Villaen er udstyret med aircondition i alle værelserne (og med radiatorer til eventuelle vinterophold). Der er endvidere vaskemaskine og opvaskemaskine samt fjernsyn. Ved villaen bor der en gartner og altmuligmand, som vedligeholder haven og installationerne. Her kan også arrangeres besøg af en kok mod aftale (og naturligvis betaling) samt en tjenestepige for rengøringshjælp.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map