Anmeldelser af Villa Zottopera

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Zottopera

Læs personlige anmeldelser af Villa Zottopera som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Zottopera. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Villa Zottopera

Villa Zottopera
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Zottopera
Lejlighed m. 1 soveværelse (Casa delle Rose)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

En lille oase

Dejligt sted. Autentisk og afslappet. Lidt forvirrende modtagelse og kort rundvisning. Evt være mere tydelige med mappen med informationer som med fordel kan revideres og optimeres. Bla med information om morgenbrød og pris for at spise med på gården. Kun angivet for voksne. Taler ikke meget engelsk og nogle gane svære at finde på gården. Når det er sagt var det et skønt sted. Sødeste gæstfri og smilende værter. Dejlige omgivelser med mulighed for at plukke afgrøder/frugter gratis.

Chiaramonte Gulfi som feriedestination

Dejligt område. Hyggelig by når man finder centrum. Lidt kedelig lejlighed. Et alt for lille soverum til børnene som endte med at sove i stuen.
Terrasse angivet overdækket. Det er den ikke. Gør ikke noget men bør ændres i opslag.
Søde værter og dejlig modtagelse.
Synes dog lidt for dyrt og undrer os over rengøring og forbrug ikke er inkluderet i pris da det snyder lidt når man først kigger på stedet på nettet.

Villa Zottopera
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Zottopera
Lejlighed m. 2 soveværelser (Casa del Prete / Mannira)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Jensen på Sicilien

Det er første gang vi var på Sicilien. Vi blev godt vejledt af In-Italia med valg af område og Villa Zottopera. Der var en dejlig fred og stilhed hos Villa Zottopera og poolen var virkelig lækker med godt vand. Servicen var rigtig god og middagene som vi fik serveret var rigtig gode og italienske. Kan anbefales at spise der og det var ganske uforpligtende. Perfekt at vi kunne få leveret frisk brød til døren hver dag - super service.
Lejligheden vi havde var ok, men indretningen med alle rum som gennemgangsrum er ikke optimal, men det er faktisk også det eneste jeg kan tænke på som negativt.
Kunne faktisk godt tænke på at komme tilbage for at slappe af.

Chiaramonte Gulfi som feriedestination

Med Villa Zottopera som udgangs punkt kunne vi køre til en masse fine steder. Men man skal passe på at ikke komme til at køre for meget - der går let en del tid med at sidde i bilen.
Vi så en masse fine steder og fik en maase nye indtryk. At se La Scalinata di Santa Maria del Monte i keamik byen Catagirone ver en rigtig fin oplevelse. Fint og stille uden ret mange turister.

Villa Zottopera
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Zottopera
Lejlighed m. 2 soveværelser (Casa del Prete / Mannira)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jørgen og familie fra Svenstrup J boede på Villa Zottopera i Chiaramonte Gulfi fra d. 22. maj til d. 5. juni 2007.

Vi havde en fantastisk tur, og det skyldes ikke mindst Villa Zottopera. Et smukt, hyggeligt og rart sted. En meget sød og imødekommende værtsfamilie, som gjorde alt for, at vi skulle have det godt.

Villa Zottopera er et rigtigt dejligt sted. Anna og hendes dejlige familie gør alt hvad de kan for at sikre gæsterne en uforglemmelig oplevelse.

Er du til moderne faciliteter som kæmpe swimming pool, legeland og 100 TV kanaler skal du ikke tage til Zottopera. Er du derimod til et fredfyldt sted hvor gæstfrihed er et nøgleord. Et sted hvor tiden går lidt langsommere og hvor Anna servere lokale specialitet til aftensmad - så fuglene synger, ja så kan du roligt booke en uge eller to på olivengården Zottopera.

Husk lige at leje en bil så du kan opleve et fantastisk landskab, gamle spændende byer som Ragusa Ibla, eller tag ind på pladsen foran kirken i Chiaramonto Gulfi og få en expresso sammen med byens ældre mænd, som sidder og diskuterer og klarer verdenssituationen.

Det er ikke sidste gang vi besøger Zottopera.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 10 voksne
Navn
Leif og hustru fra Hornslet boede på Villa Zottopera i Chiaramonte Gulfi fra d. 6. til d. 13. marts 2007.

Villa Zottopera levede fuldt op til forventningerne.
Det ligger jo virkeligt ude på landet, omgivet af oliven- og appelsinlunde til alle sider. Stedet er en ægte "baglio", med autentisk ånd og virke. Der dyrkes stadig oliven på stedet, og olien er fremragende! Husk at købe et par flasker med hjem. Den gamle olivenpresse står der endnu, men bruges ikke mere. Mor Anna og familien tager meget venligt imod og er i det hele taget meget imødekommende og hjælpsomme. Det kniber gevaldigt med det engelske, - så det kan anbefales at lære nogle italienske gloser, - det klarede vores datter heldigvis for os. Lejligheden vi boede i (Cassa di Massa Vito) var med et mægtigt stort rum som kombineret sove- og opholdsrum, - det fungerede fint. Køkken og bad ok. Det kan anbefales at bestille dagens middag hos Anna. Det koster 18 euro pr. person, incl. vin og vand.
Vi boede lidt for tæt på familiens hunde (schæfere), idet de hver nat havde en periode med gøen, - også tidligt om morgenen, - vi klarede det med ørepropper! I haveanlægget omkring Zottopera kunne vi frit plukke appelsiner, citroner, mandler og hvad der ellers var i køkkenhaven, - det kan anbefales at medbringe en flaske vodka - og så nyde den med friskpressede blodappelsiner, - mums! Chiramonti Gulfi er en mindre by, - meget lidt "turistet", - det er på de lokales præmisser, - og det er fint. Husk at købe p-billetter i blad og tobakskioskerne, - lidt indviklet med et talon-system, men det virker. Der er storslåede udsigter fra byen og små hyggelige cafeer, - ellers ikke meget at komme efter, - jo museet skulle være et besøg værd, - vi nåede det ikke. Byen ligger et kvarters kørsel fra Zottopera (som ligger v/landsbyen Rocazzo) Her er brød- og kødudslag og en lille bar, - ellers bare et vejkryds! Fint Spar-supermarked i Pedalino, 8 km borte.

Ragusa er et besøg værd, - meget interessant gammel by. Skal opleves. Ragusa Marina lige syd for byen (ca. et kvarters kørsel) og er en typisk og idyllisk badeby med en flot strandpromenade og sikkert masser af liv om sommeren. Her først i marts havde vi byen og stranden for os selv, - måske også fordi det var en regnvejrsdag. Det er sikkert klogt at vente til sidst i marts eller hen i april med at tage til Sicilien. Vejret var meget ustabilt med regn og køligt vejr. Sydvest for Ragusa ligger et meget smukt gammelt barokslot, som jeg desværre har glemt navnet på (det er et langt navn). Det er bestemt et besøg værd. Meget velholdt både ude og inde med de oprindelige møbler og en spændende historie. 2,5 euro i entre, - rørende billigt!

Turen fra Catania Airport til Zottopera varer min. 1 time og et kvarter, - der står 50 min. i vejledningen, - det må være målt af en siciliansk kamakazi-driver! Vores hjemtur (start kl. 4 om morgenen fra Zottopera) varede 1,5 time, pga. tåge, regn og tung lastvognstrafik. Alle kører som vanvittige, - bremseafstand er et ukendt begreb, overhalinger finder raskt væk sted over optrukne linjer. Men de er gode til at trække til siden, når det kniber med pladsen.

Vil man have en stille og rolig ferie i idylliske omgivelser kan vi godt anbefale Zottopera. Sikkert optimalt i maj måned og sidst på sommeren/efteråret.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Henrik og familie fra Bel Air, MD i USA boede på Villa Zottopera i Chiaramonte Gulfi fra d. 15. til d. 20. juli 2006.

- Et ægte siciliansk landsted med egen produktion af oliven olie (Har
vundet flere priser - tag et par flasker med hjem!) Du bliver
modtaget med åbne arme af den lokale bestyrer, Anna, som kun snakker
italiensk, men det gør kun hele opblevelsen meget bedre. Du kan
bestille middag på stedet, Anna er en god kok, og menuen er
selvfølgelig præget af de lokale specialliteter.
Poolen er velholdt og det samme gælder for den omliggende have. Et
rigtig godt sted, hvis man bare ønsker at slappe af.
Et godt udgangspunkt for sightseeing i det sydøstlige Sicilien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Poul og familie fra Aabyhøj boede på Villa Zottopera i Chiaramonte Gulfi fra d. 18. til d. 22. juni 2005.

Vi var 4 personer på turen, mor og far og vores 2 piger på 9 og 10 år, og vi havde 16 dage på Sicilien.
Vi ønskede at opleve det autentiske Sicilien, samtidig med at tilgodese børnenes ønske om strand og swimmingpool.
Turen foregik i juni, som er en måned der kan anbefales.
Behagelige dagtemperaturer på 25-27°, ikke særlig mange turister, ikke overfyldte strande, god tid og venlighed overalt og ingen nævneværdige parkeringsproblemer (det er et must at leje en bil !)
I samarbejde med Claus Rantzau fra In-ltalia, valgte vi at bo på 3 forskellige måder:
7 dage i eget hus, Villa del Sole, superlækker villa i Scopello. '
4 dage på landet, Villa Zottopera, hyggeligt oliven-landsted i Chiaramonte Gulfi. 4 dage på hotel, La Tartaruga, skønt strandhotel i San Gregorio.

Meget stemningsfyldt og autentisk oliven-landsted, her er man virkelig på Sicilien!
Utrolig gæstfrihed fra familien der passer stedet. På ankomstdagen skulle der tilfældigvis være fest for oliven-familiens venner og familie, og de inviterede os med, og det var jo lidt af en oplevelse at feste med de ca. 50 meget livsglade og venlige sicilianere, der sang og spillede guitar så det var en sand fornøjelse, mens det væltede ind med hjemmelavet mad og den lokale vin!
Oliven-chefen guidede os rundt på stedet og fortalte hvordan man producerede olivenolie i gamle dage og nu. Vi forstod ikke meget af hvad han sagde, men han var ret underholdende!
Der er en meget personlig kontakt med familien der passer stedet, og vores 2 piger legede en del med familiens datter, der fremviste nyfødte hundehvalpe.
Alle er meget imødekommende og venlige på en sød og naturlig måde, og trods sprog- vanskeligheder bliver man konstant mødt med smil, hjælpsomhed og godt humør. Den ældre kone der passer køkkenet er malteser og taler engelsk.
Stedet kan varmt anbefales hvis man ønsker et roligt og stemningsfyldt sted i smukke omgivelser. Her er også en dejlig swimmingpool samt stor frugthave hvor man får at vide at man bare skal tage for sig og plukke hvad man ønsker.
Og så er Villa Zottopera et rigtig godt udgangspunkt for udflugter i det sydlige Sicilien.
Den bedste udflugt fra Villa Zottopera havde vi til Ragusa og Ragusa la Marina.
Ragusa la Marina har den skønneste rene sandstrand og børnene kan gå langt ud uden det bliver dybt. Her kan far og mor sidde på restaurant og få serveret grillet fisk ganske få meter fra havet samtidig med at holde øje med børnene der bader og leger på stranden. Her havde vi en rigtig skøn dag. Hen på aftenen kørte vi så op i selve Ragusa by, hvor man skal køre til den gamle middelalderlige bydel lbla, som er noget helt specielt ved mørkets frembrud med mange flotte udsigter og smukt oplyste bygninger og en helt særlig stemning. Vi sluttede dagen med spisning på Restaurant Duomo i Ragusa. Her er gastronomi ren kunst, meget stor oplevelse. (læs Claus Rantzaus anmeldelse på In-ltalia's hjemmeside)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map