Agriturismo i Chiaramonte Gulfi på Sicilien

Villa Zottopera

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Når du ankommer til Villa Zottopera kan du ikke undgå at fornemme den dejlige ånd fra slutningen af det 17. århundrede. Er du filminstruktør, så er det helt sikkert en oplagt location til en scene om forgangne tider da adelfamilies overhoved bestemte over "sine" bønder.

Ferie blandt århundred gamle oliventræer

Bygningen ligger smukt midt i en stor olivenlund og Villa Zottopera er da også kendt i området for sin fremragende olivenolie. Den gamle olivenpresse kan stadig beundres på stedet, og du kan smage og købe de gyldne dråber med hjem. En god oliveolie forandrer smagen af de retter du tilsætter den. Den skal prikke på tungen og have den grønne og lidt bitre smag, der er kendetegnende for den helbredende virkning, som den har på kroppen - i hvert fald så længe du spiser den uforarbejdet.

Læs mere om Villa Zottopera

Tag på udflugt nær Villa Zottopera

Stedet er ideelt til en afslappende ferie på landet, hvor du samtidig har mulighed for at besøge den spændende del af Sicilien med de enestående byer Ragusa, Modica, Noto, Caltagirone og Siracusa. Nærmeste byer er Chiaramonte Gulfi og Comiso (cirka 10 minutters kørsel), som har flere restauranter, butikker osv. Og så er der kun en halv times kørsel til de flotte sandstrande i Marina di Ragusa, Punta Secca og Sampieri.

Hop i poolen, cykl en tur... eller slap af på gården

På Villa Zottopera ligger swimmingpoolen for enden af gårdspladsen. Her kan du nyde solen og en forfriskende dukkert. Har du lyst til en tur i lokalområdet, kan det anbefales at leje en mountainbike og køre en tur langs stierne ved olivenlunden og måske også tage en tur ind til byen.

Originale lejligheder med aircondition og udeareal lige uden for døren

På Villa Ziottopera kan du vælge mellem fem lejligheder, der ligger i de forskellige annekser ved den gamle villa, og alle har et udendørs areal lige ved døren. De er alle rustikt og originalt indrettet - og husk at du har valgt en historisk bygning på Sicilien, hvor man traditionelt har bygget for at beskytte sig mod solen, når man skulle opholde sig indendørs. Vinduerne er derfor ret små og lejlighederne mørkere end i Norden.

Alle lejligheder har eget køkken med min. 2 kogeplader, badeværelse med bruser, fjernsyn og aircondition i soveværelset. Det betyder, at hele lejligheden kan køles ned, hvis I sover med åben dør til soveværelset, og ellers anbefales det at køle lejligheden godt ned, inden I går i seng. (NB: der findes også en større lejlighed, der ligger på første sal i villaen, der ikke har aircondition).

Læs om lejlighederne på Villa Zottopera

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map