Agriturismo i Chiaramonte Gulfi på Sicilien

Villa Zottopera

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Når du ankommer til Villa Zottopera kan du ikke undgå at fornemme den dejlige ånd fra slutningen af det 17. århundrede. Er du filminstruktør, så er det helt sikkert en oplagt location til en scene om forgangne tider da adelfamilies overhoved bestemte over "sine" bønder.

Ferie blandt århundred gamle oliventræer

Bygningen ligger smukt midt i en stor olivenlund og Villa Zottopera er da også kendt i området for sin fremragende olivenolie. Den gamle olivenpresse kan stadig beundres på stedet, og du kan smage og købe de gyldne dråber med hjem. En god oliveolie forandrer smagen af de retter du tilsætter den. Den skal prikke på tungen og have den grønne og lidt bitre smag, der er kendetegnende for den helbredende virkning, som den har på kroppen - i hvert fald så længe du spiser den uforarbejdet.

Læs mere om Villa Zottopera

Tag på udflugt nær Villa Zottopera

Stedet er ideelt til en afslappende ferie på landet, hvor du samtidig har mulighed for at besøge den spændende del af Sicilien med de enestående byer Ragusa, Modica, Noto, Caltagirone og Siracusa. Nærmeste byer er Chiaramonte Gulfi og Comiso (cirka 10 minutters kørsel), som har flere restauranter, butikker osv. Og så er der kun en halv times kørsel til de flotte sandstrande i Marina di Ragusa, Punta Secca og Sampieri.

Hop i poolen, cykl en tur... eller slap af på gården

På Villa Zottopera ligger swimmingpoolen for enden af gårdspladsen. Her kan du nyde solen og en forfriskende dukkert. Har du lyst til en tur i lokalområdet, kan det anbefales at leje en mountainbike og køre en tur langs stierne ved olivenlunden og måske også tage en tur ind til byen.

Originale lejligheder med aircondition og udeareal lige uden for døren

På Villa Ziottopera kan du vælge mellem fem lejligheder, der ligger i de forskellige annekser ved den gamle villa, og alle har et udendørs areal lige ved døren. De er alle rustikt og originalt indrettet - og husk at du har valgt en historisk bygning på Sicilien, hvor man traditionelt har bygget for at beskytte sig mod solen, når man skulle opholde sig indendørs. Vinduerne er derfor ret små og lejlighederne mørkere end i Norden. Alle lejligheder har eget køkken med min. 2 kogeplader, badeværelse med bruser, fjernsyn og aircondition i soveværelset. Det betyder, at hele lejligheden kan køles ned, hvis I sover med åben dør til soveværelset, og ellers anbefales det at køle lejligheden godt ned, inden I går i seng. (NB: der findes også en større lejlighed, der ligger på første sal i villaen, der ikke har aircondition).

Læs om lejlighederne på Villa Zottopera

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Zottopera

Læs personlige anmeldelser af Villa Zottopera som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Zottopera. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Villa Zottopera

En lille oase

Dejligt sted. Autentisk og afslappet. Lidt forvirrende modtagelse og kort rundvisning. Evt være mere tydelige med mappen med informationer som med fordel kan revideres og optimeres. Bla med information om morgenbrød og pris for at spise med på gården. Kun angivet for voksne. Taler ikke meget engelsk og nogle gane svære at finde på gården. Når det er sagt var det et skønt sted. Sødeste gæstfri og smilende værter. Dejlige omgivelser med mulighed for at plukke afgrøder/frugter gratis.

Læs mere

Jensen på Sicilien

Det er første gang vi var på Sicilien. Vi blev godt vejledt af In-Italia med valg af område og Villa Zottopera. Der var en dejlig fred og stilhed hos Villa Zottopera og poolen var virkelig lækker med godt vand. Servicen var rigtig god og middagene som vi fik serveret var rigtig gode og italienske. Kan anbefales at spise der og det var ganske uforpligtende. Perfekt at vi kunne få leveret frisk brød til døren hver dag - super service.
Lejligheden vi havde var ok, men indretningen med alle rum som gennemgangsrum er ikke optimal, men det er faktisk også det eneste jeg kan tænke på som negativt.
Kunne faktisk godt tænke på at komme tilbage for at slappe af.

Læs mere

Bedømmelse af Villa Zottopera

Læs mere

Jørgen og familie fra Svenstrup J boede på Villa Zottopera i Chiaramonte Gulfi fra d. 22. maj til d. 5. juni 2007.

Vi havde en fantastisk tur, og det skyldes ikke mindst Villa Zottopera. Et smukt, hyggeligt og rart sted. En meget sød og imødekommende værtsfamilie, som gjorde alt for, at vi skulle have det godt.

Villa Zottopera er et rigtigt dejligt sted. Anna og hendes dejlige familie gør alt hvad de kan for at sikre gæsterne en uforglemmelig oplevelse.

Er du til moderne faciliteter som kæmpe swimming pool, legeland og 100 TV kanaler skal du ikke tage til Zottopera. Er du derimod til et fredfyldt sted hvor gæstfrihed er et nøgleord. Et sted hvor tiden går lidt langsommere og hvor Anna servere lokale specialitet til aftensmad - så fuglene synger, ja så kan du roligt booke en uge eller to på olivengården Zottopera.

Husk lige at leje en bil så du kan opleve et fantastisk landskab, gamle spændende byer som Ragusa Ibla, eller tag ind på pladsen foran kirken i Chiaramonto Gulfi og få en expresso sammen med byens ældre mænd, som sidder og diskuterer og klarer verdenssituationen.

Det er ikke sidste gang vi besøger Zottopera.

Læs mere

Leif og hustru fra Hornslet boede på Villa Zottopera i Chiaramonte Gulfi fra d. 6. til d. 13. marts 2007.

Villa Zottopera levede fuldt op til forventningerne.
Det ligger jo virkeligt ude på landet, omgivet af oliven- og appelsinlunde til alle sider. Stedet er en ægte "baglio", med autentisk ånd og virke. Der dyrkes stadig oliven på stedet, og olien er fremragende! Husk at købe et par flasker med hjem. Den gamle olivenpresse står der endnu, men bruges ikke mere. Mor Anna og familien tager meget venligt imod og er i det hele taget meget imødekommende og hjælpsomme. Det kniber gevaldigt med det engelske, - så det kan anbefales at lære nogle italienske gloser, - det klarede vores datter heldigvis for os. Lejligheden vi boede i (Cassa di Massa Vito) var med et mægtigt stort rum som kombineret sove- og opholdsrum, - det fungerede fint. Køkken og bad ok. Det kan anbefales at bestille dagens middag hos Anna. Det koster 18 euro pr. person, incl. vin og vand.
Vi boede lidt for tæt på familiens hunde (schæfere), idet de hver nat havde en periode med gøen, - også tidligt om morgenen, - vi klarede det med ørepropper! I haveanlægget omkring Zottopera kunne vi frit plukke appelsiner, citroner, mandler og hvad der ellers var i køkkenhaven, - det kan anbefales at medbringe en flaske vodka - og så nyde den med friskpressede blodappelsiner, - mums! Chiramonti Gulfi er en mindre by, - meget lidt "turistet", - det er på de lokales præmisser, - og det er fint. Husk at købe p-billetter i blad og tobakskioskerne, - lidt indviklet med et talon-system, men det virker. Der er storslåede udsigter fra byen og små hyggelige cafeer, - ellers ikke meget at komme efter, - jo museet skulle være et besøg værd, - vi nåede det ikke. Byen ligger et kvarters kørsel fra Zottopera (som ligger v/landsbyen Rocazzo) Her er brød- og kødudslag og en lille bar, - ellers bare et vejkryds! Fint Spar-supermarked i Pedalino, 8 km borte.

Ragusa er et besøg værd, - meget interessant gammel by. Skal opleves. Ragusa Marina lige syd for byen (ca. et kvarters kørsel) og er en typisk og idyllisk badeby med en flot strandpromenade og sikkert masser af liv om sommeren. Her først i marts havde vi byen og stranden for os selv, - måske også fordi det var en regnvejrsdag. Det er sikkert klogt at vente til sidst i marts eller hen i april med at tage til Sicilien. Vejret var meget ustabilt med regn og køligt vejr. Sydvest for Ragusa ligger et meget smukt gammelt barokslot, som jeg desværre har glemt navnet på (det er et langt navn). Det er bestemt et besøg værd. Meget velholdt både ude og inde med de oprindelige møbler og en spændende historie. 2,5 euro i entre, - rørende billigt!

Turen fra Catania Airport til Zottopera varer min. 1 time og et kvarter, - der står 50 min. i vejledningen, - det må være målt af en siciliansk kamakazi-driver! Vores hjemtur (start kl. 4 om morgenen fra Zottopera) varede 1,5 time, pga. tåge, regn og tung lastvognstrafik. Alle kører som vanvittige, - bremseafstand er et ukendt begreb, overhalinger finder raskt væk sted over optrukne linjer. Men de er gode til at trække til siden, når det kniber med pladsen.

Vil man have en stille og rolig ferie i idylliske omgivelser kan vi godt anbefale Zottopera. Sikkert optimalt i maj måned og sidst på sommeren/efteråret.

Læs mere

Henrik og familie fra Bel Air, MD i USA boede på Villa Zottopera i Chiaramonte Gulfi fra d. 15. til d. 20. juli 2006.

- Et ægte siciliansk landsted med egen produktion af oliven olie (Har
vundet flere priser - tag et par flasker med hjem!) Du bliver
modtaget med åbne arme af den lokale bestyrer, Anna, som kun snakker
italiensk, men det gør kun hele opblevelsen meget bedre. Du kan
bestille middag på stedet, Anna er en god kok, og menuen er
selvfølgelig præget af de lokale specialliteter.
Poolen er velholdt og det samme gælder for den omliggende have. Et
rigtig godt sted, hvis man bare ønsker at slappe af.
Et godt udgangspunkt for sightseeing i det sydøstlige Sicilien.

Læs mere
 
search map