Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Landsbyen ligger i 700 meters højde ca. 19 km nord for Ragusa. Derfor kan man på en varm sommerdag med god grund tage til Chiaramonte Gulfi og nyde den lidt køligere bjergluft.

Dertil kommer, at du takket være beliggenheden herfra kan nyde en betagende udsigten ud over landskabet helt til Middelhavet i syd og Etna i nord.

Byen som menes grundlagt af grækere i det 7. århundrede f.v.t., er også i sig selv ganske charmerende med sine mange snævre, kringlede brostensbelagte gader mellem de gamle bygninger.

Kort over Chiaramonte Gulfi

Klik på kortet nedenfor for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den perfekte feriebolig i Chiaramonte Gulfi? I søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den populære ferieby. 

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Du kan dernæst booke din feriebolig på Sicilien direkte her på siden.

Er du ved at planlægge en ferie med vennerne eller skal du afsted med et par andre familier? Så er det en oplagt mulighed for at leje en stor villa på Sicilien.  Her er der ikke blot god plads, men også mere privatliv, da I ikke skal dele pool, have osv. med andre gæster.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have hjælp til at træffe det rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for en snak om, hvad du skal vælge og hvorfor.

Transport

Vil du rejse med fly til Sicilien, er Catania Lufthavn den nærmeste til Chiaramonte Gulfi. Lufthavnen er med en bred vifte af ruter til Europa inkl. Danmark den mest benyttede på øen.

Vælger du at bo i  Chiaramonte Gulfi, kan det ikke anbefales at satse på de offentlige transportforbindelser. De fleste af vores rejsende vælger da også at bestille billeje til ferien. En bil gør det i de fleste tilfælde nemmere at komme omkring til øens seværdigheder, og når der for eksempel skal handles ind. 

Læs mere om at leje bil i Catania Lufthavn

De færreste vælger ligedeles at køre hele vejen fra Danmark til Sicilien på grund af afstanden. Vil du tage den omkring 3.000 km lange køreturtur, er det dog muligt at få bilen med over til øen fra Reggio Calabria eller Villa San Giovanni.

Restauranter og shopping

Byens størrelse taget i betragtning er udvalget af spisesteder i Chiaramonte Gulfi fint med en håndfuld steder at vælge imellem. Desuden skal man blot køre få km for at finde endnu flere gode restauranter i nabolandsbyerne.

I byens lille supermarked kan du få det meste til de daglige behov. Har du en bil er der ikke langt til flere større supermarkeder og butikker. For udvalgets og oplevelsens skyld kan det dog også anbefales at opsøge lokale markeder i området, hvor du udover gode råvarer også har chancen for at opleve det sicilianske hverdagsliv.

Læs mere om Chiaramonte Gulfi

Udflugter fra Chiaramonte Gulfi

Du bor godt placeret for at tage på udflugter på især det sydlige Sicilien, som gemmer på masser af store kultur- og naturoplevelser.

Der er for eksempel kort afstand til Ragusa, som udover mange flotte barokbygninger har en dejlig atmosfære, der indbyder til slentreture rundt i de smalle gader. Er du fascineret af barokarkitektur er der mange interessante byer inden for rimelig kort afstand. 

Læs mere om Siciliens barokbyer

Sicilien er også kendt for sin smukke og nogle steder dramatiske natur. Et oplagt eksempel er Europas største aktive vulkan, Etna, som ligger ca. 84 km væk.  Det kan varmt anbefales at sætte en dag at til at udforske naturparken omkring vulkanen og eventuelt booke sig ind på en af de guidede ture, hvor man kommer helt tæt på krateret.

Lokale links

Byens egen hjemmeside finder du her

Skjul teksten
 
 
search map