Villa i Centuripe på Sicilien

Villa La Vecchia Dimora

 
Villa La Vecchia Dimora er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa La Vecchia Dimora er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Centuripe og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Syd for Etna vulkan, som hersker over landskabet i omegnen finder du La Vecchia Dimora, et flot ædelhus omgivet af have med pool og frugt- samt olivenplantager.

Et smukt, smukt hus

La Vecchia Dimora er virkeligt en arkitektonisk kunstværk. Elegante linjer fra en overstået tid udendørs, store stue og køkken indendørs, hvor der engang nok samledes hele familien, der dengang bestod af langt flere medlemmer, alle med deres funktionelle rolle, end i dag. I dag er huset blevet fornemt renoveret og byder på stemningsfulde værelser og en stilrig indretning.

Privat pool i rolige og stille omgivelser

Haven rundt om villaen er også blevet renoveret og omdesignet med installation af en ret stor pool med solterrasse, hvorfra du har udkik over landskabet. Terrassen rundt om pool er ikke den eneste, da en endnu større terrasse findes foran huset, hvor du kan sidde under palmer og nyde den smukke arkitektoniske skikkelse.

Et hus som bliver svært at forlade

Det bliver svært at forlade huset for at komme på udflugt - dog vil di sikkert nærme dig Etna enorme skråninger for at dufte den vulkanske sorte jord, pyntet med mineraler af flere arter og farver. En dag i Catania vil bringe dig tættere på husets byggestil og den livlige avantgardistisk stemning, der præger øst Siciliens største by. Kører du i modssatte retning så er der den romerske Villa del Casale og dens mosaikker samt Enna antikke bycentrum. Inden du tager hjem overvej om du vil kikke forbi Siciliens største outlet, hvor du kan anskaffe dig modetøj til favorable priser.

Er der mere end pool?

Huset ligger i en ejendommen med ca. 4 hektarer jord, hvor du kan spadsere og smage direkte fra planterne frugt og grøntsagerne - alt er nemlig dyrket på økologisk vis. Du kan naturligvis også købe gårdens produkter, som er ret anerkendt i området. Skulle du rejse med børn og ville de prøve andet end at springe i pool, så er der også en lille legeplads med gynge og børns dias. For at spise ude, altså på en restaurant, er du ikke nødt til køre da nærmeste spisested ligger ca. 10 minutters gang fra huset.

Villaen på Villa La Vecchia Dimora

Villa med 10/12 sovepladser (med privat pool)

Du får et hus med alle tænkelige tjenester. Det er nemlig udstyret med aircondition, DVD afspiller samt ipod-dock og designet til at kørestolbrugere kan bevæge sig uden hindringer fra parkeringspladsen til alle værelser i huset. Husets dagsområder består af opholdsrum med pejs, afslapningsstue samt køkken med brødrister, mikroovn, kaffemaskine. Villaen byder desuden på 5 soveværelser, af hvilke to med privat bad, imens der er yderligere tre badeværelser på gangen. Fire ud af fem soveværelser har udgang til balkon eller haven. Og der er mulighed for at tilsætte, mod betaling, i to af værelserne én ekstra seng hver. Der er desuden vaskemaskine og udendørs grill.

 
 

Gæstebedømmelser af Villa La Vecchia Dimora

Læs personlige anmeldelser af Villa La Vecchia Dimora som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa La Vecchia Dimora. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Vidunderligt alternativ

En privat, rummelig og luksuriøs indkvartering, hvor de eneste turister er dig. Alle i landsbyen ved, hvem den første dag er, og huset og omgivelserne er fantastiske. Restauranten på hotellet ovenpå i landsbyen var fantastisk.

Læs mere
 
search map