Feriebolig i Cefalù på Sicilien

White Apartment Suites

Pris fra pr. pers.
 
White Apartment Suites er ikke tilgængelig i øjeblikket
White Apartment Suites er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere alternativer her

>> Læs mere om rejser til Cefalù her
Henter indhold

Her bor du kun 100 meter fra byens berømte domkirke og endnu kortere fra shoppinggaden Corso Ruggiero, hvor du kan slentre sammen med de lokale og de andre turister, inden du finder et godt spisested i nærheden.

Hygge- og badeferie til to

Her kan du komme med offentlig transport direkte fra Palermo lufthavn eller leje en bil og placere den udenfor det antikke bycentrum, hvor der er miljøzone. Du kan komme på udflugter med bus (for eks. i bjergene op til Castelbuono) eller flyvebåd (til Ustica ø og til de Æoliske øer) - eller tage toget til Milazzo, Palermo eller en af de andre byer langs kysten. Vil du hellere slappe af, ligger den smukke strand Porto Vecchio lige ned ad gaden ... men du kan også slappe af på din balkon eller terrasse.

Hold ferie i en velindrettet lejlighed med balkon eller terrasse

På White Apartments kan du vælge at bo i en lejlighed med balkon (2. og 3. sal) eller terrasse (4. sal). På anden og tredje sal får du en veludstyret lejlighed - men er du villig til at gå en etage højere op, venter en skøn terrasse med havudsigt dig - men vær opmærksom på, at der ikke er elevator i opgangen, og at trapperne i Cefalù centrum er ret stejle. Alle 3 lejligheder har tekøkken, aircondition, fjernsyn, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

 
 

Lignende boliger

Casa Sottomura

Cefalù, Sicilien

Terrazza Paradiso

Cefalù, Sicilien

Balcone della Rocca

Cefalù, Sicilien

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populært på Sicilien

search map