Feriebolig i Cefalù på Sicilien

White Apartment Suites

 
White Apartment Suites er ikke tilgængelig i øjeblikket
White Apartment Suites er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du kun 100 meter fra byens berømte domkirke og endnu kortere fra shoppinggaden Corso Ruggiero, hvor du kan slentre sammen med de lokale og de andre turister, inden du finder et godt spisested i nærheden.

Hygge- og badeferie til to

Her kan du komme med offentlig transport direkte fra Palermo lufthavn eller leje en bil og placere den udenfor det antikke bycentrum, hvor der er miljøzone. Du kan komme på udflugter med bus (for eks. i bjergene op til Castelbuono) eller flyvebåd (til Ustica ø og til de Æoliske øer) - eller tage toget til Milazzo, Palermo eller en af de andre byer langs kysten. Vil du hellere slappe af, ligger den smukke strand Porto Vecchio lige ned ad gaden ... men du kan også slappe af på din balkon eller terrasse.

Hold ferie i en velindrettet lejlighed med balkon eller terrasse

På White Apartments kan du vælge at bo i en lejlighed med balkon (2. og 3. sal) eller terrasse (4. sal). På anden og tredje sal får du en veludstyret lejlighed - men er du villig til at gå en etage højere op, venter en skøn terrasse med havudsigt dig - men vær opmærksom på, at der ikke er elevator i opgangen, og at trapperne i Cefalù centrum er ret stejle. Alle 3 lejligheder har tekøkken, aircondition, fjernsyn, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

 
 

Gæstebedømmelser af White Apartment Suites

Læs personlige anmeldelser af White Apartment Suites som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af White Apartment Suites. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra White Apartment Suites

Fantastisk beliggenhed

Lille hyggelig lejlighed...Fantastisk beliggenhed midt i Cefalu Udsigt ned i gaden, hen over hus tagene og ud over havet.

Læs mere

Cefalù

Cefalu er en vidunderlig lille by, hvor vi har har tilbragt en fantastisk ferie. Atmosfæren i byen er super, stranden var en smule overfyldt, men meget dejlig.
Lejligheden er relativt lille, men meget moderne og centralt beliggende. Om aftenen er det temmelig støjende, fordi lejligheden ligger direkte over promenaden (sandsynligvis kun tilfældet i højsæsonen). Derfor er man midt i det hele og kan følge med i gadens liv fra oven.
Kvinden, der overdragede os lejligheden, var meget venlig og hjælpsom, alt er gået problemfrit. Kan helt sikkert anbefales.

Læs mere

Småt men godt

Der er ikke meget plads i lejligheden, men den der er, er godt udnyttet. Alt er relativt nyt og fungerer fint - og tagterassen er skøn!

Læs mere

Fantastisk åndehul

Fantastisk udsigt fra den dejlige terrasse, der havde fuld dagssol incl solnedgang over havet.
Nyrenoveret lejlighed med fantastiske faciliteter. Værterne var søde og hjælpsomme - vender helt sikkert tilbage

Læs mere
 
search map